Huishoudelijke hulp Dordrecht

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor een passende hulp aan jou voorstellen.
2. Jouw wensen

2. Jouw wensen

Wat wil je dat er gedaan wordt en op welke dagen? Geef jouw wensen makkelijk door via jouw online inlogomgeving of bel de klantenservice op 085 4444090. Wij houden rekening met al jouw wensen.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Dordrecht staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Wij gaan een duurzame relatie aan, je kunt altijd op ons rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Dordrecht

Op ons kun je vertrouwen

Luisteren, meedenken en matchen. Het organiseren van goede huishoudelijke hulp is waar HomeWorks al meer dan 25 jaar in uitblinkt. Vertel ons jouw wensen en wij regelen een huishoudelijke hulp waar je op kunt rekenen en die je kunt vertrouwen. Onze telefonische klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. Geef onze Facebook pagina een duimpje omhoog en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het bieden van persoonlijke service is meer dan een baan. Het is onze missie. Door een huishoudelijke hulp voor te stellen die perfect past bij de wensen van de klant, creëren we rust en stabiliteit. Je kunt rekenen op een betrouwbare hulp. Indien gewenst zoeken we bij afwezigheid van de hulp naar vervanging, en betalen doe je altijd achteraf.

Handig om te weten

De meeste verzekeraars nemen de aansprakelijkheidsverzekering op in je inboedelverzekering. De standaard inboedelverzekering geldt soms niet voor de hulp die schade maakt aan jouw persoonlijke bezittingen. Blijk je niet verzekerd te zijn, dan kunnen wij dit voor jou regelen.
Dankzij de manier van werken bij HomeWorks kennen wij onze hulpen en klanten goed. Voordat wij een samenwerking organiseren willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we controleren referenties.
Je vindt ons niet alleen in Dordrecht, onze hulpen werken door heel Nederland. Zo heb je snel kans op een passende hulp. Is er even geen hulp beschikbaar in Dordrecht? Dan zoeken wij in naastgelegen plaatsen in Zuid-Holland zodat je zo snel mogelijk een passende hulp krijgt.
Actueel
Blog