Huishoudelijke hulp Haarlem

Vind huishoudelijke hulp in Haarlem
Vul postcode in
Huisnummer + toev.

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een betere hulp aan u voorstellen en er ook voor zorgen dat u tevreden blijft.
2. Uw wens

2. Uw wens

Wat wilt u dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al uw wensen. Vul deze in op onze site of bel 085 4444090.
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Haarlem staat u bij met alles wat te maken heeft met uw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Haarlem

Op ons kunt u vertrouwen

Uw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat Home Works doet. Geniet van de rust en continuïteit en laat het huishouden aan ons over.

Uw huishouden in onze handen

Patricia van Noort

Patricia van Noort

Huishoudelijke hulp
Ik werk al 16 jaar bij Home Works. Zij zorgen er voor dat ik altijd een vol rooster heb met fijne klanten!
Ellen Rikken

Ellen Rikken

Operationeel Directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Mimoun Boulfich

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen maakt dat ik betrouwbare zorg kan organiseren.

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. En natuurlijk door alle administratieve zaken voor onze rekening te nemen.

Handig om te weten

Ben ik verzekerd voor schade?
Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na. Mocht het ergens toch nog fout gaan, dan informeren wij meteen alle klanten van deze hulp.
Werkt HomeWorks ook buiten Haarlem?
We werken niet alleen in Haarlem, maar in het hele land. Hebben we op dit moment geen hulp voor u beschikbaar? Dan zoeken we verder tot we een goede match gevonden hebben.
Actueel
Blog