Huishoudelijke hulp Haarlem

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Omdat wij onze huishoudelijke hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij de ideale hulp aan jou voorstellen.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wat wil je dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen. Vul deze in via jouw eigen inlogomgeving of neem telefonisch contact op met onze klantenservice 085 4444090.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Haarlem staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Voor vragen, suggesties of een luisterend oor, onze klantenservice is er voor jou.
goede zorg, hulp in het huishouden in Haarlem

Op ons kunt u vertrouwen

Uw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat Home Works doet. Geniet van de rust en continuïteit en laat het huishouden aan ons over.

Uw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Wij hebben er onze missie van gemaakt om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken. Dit doen wij door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp en indien gewenst vervanging bij ziekte of vakantie, kun jij je tijd anders indelen. Betaal gemakkelijk achteraf via iDeal of met automatische incasso, wel zo makkelijk.

Handig om te weten

Als je zelf verzekerd bent tegen het veroorzaken van schade in je eigen woning, maar een onverhoopt ongeluk van de hulp wordt niet gedekt, kunnen wij dit voor jou organiseren. Check in je polis of je hiervoor verzekerd bent, of bel jouw verzekeraar.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na. Ook heb je de mogelijkheid om je hulp te beoordelen, klanten die jouw voorgingen hebben dit ook gedaan. Dit zorgt voor meer inzage.
Je vindt ons niet alleen in de randstad, onze hulpen werken door heel Nederland. Hierdoor heb je sneller kans op een passende hulp. Is er even geen hulp beschikbaar in Haarlem? Dan zoeken wij in naastgelegen plaatsen in Noord-Holland zodat je zo snel mogelijk een passende hulp krijgt.
Actueel
Blog