Huishoudelijke hulp Alkmaar

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor een hulp aan je voorstellen die goed past bij wat jij zoekt.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Jouw wens staat centraal, wat wil je dat er gebeurt op welke dagen? Je geeft jouw wensen makkelijk aan via jouw online inlogomgeving, of bel onze klantenservice.
3. Efficiënt

3. Efficiënt

Zodra wij alle nodige informatie van jou hebben, gaan wij op zoek naar een huishoudelijke hulp in Alkmaar die past bij jouw wensen. Hierdoor stellen wij alleen hulpen aan je voor die aansluiten op jouw wensen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Alkmaar

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks voor je doet. Geniet van het geruststellende gevoel dat je huishouden compleet op orde is.

Jouw huishouden in onze handen

Sylvana, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sylvana

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Jooske bedrijfsleider home works huishoudelijke hulp service

Jooske

Bedrijfsleider
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Ellen, bestuurssecretaris homeworks huishoudelijke hulp service

Ellen

Bestuurssecretaris
Goede zorg voor huishoudelijke hulpen en klanten in Alkmaar

Geen zorgen, wij regelen alles.

Persoonlijke aandacht is bij HomeWorks heel gewoon. Wij zijn er voor jou om het leven een stukje makkelijker te maken. We doen er alles aan om jouw ideale huishoudelijke hulp te vinden. Is jouw hulp een keer afwezig? Wij regelen graag vervanging voor je, wij horen graag wat jouw wensen zijn. Betalen doe je altijd achteraf via iDeal of automatische incasso. Zo is dit altijd goed geregeld. Laat jouw huishouden maar aan ons over, en geniet van het gemak. Geef onze Facebook pagina een duimpje omhoog en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Handig om te weten

Omdat de dekking bij schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp niet bij alle verzekeraars automatisch gedekt wordt, is het goed om dit tijdig na te gaan. Mocht jouw huidige verzekering deze vorm van schade niet vergoeden, dan kunnen wij dit voor de toekomst organiseren.
Nog een pluspunt van de werkwijze die HomeWorks hanteert is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na.
We werken niet alleen in Alkmaar, maar door heel Nederland. Hierdoor is de kans groot dat wij snel een goed passende hulp voor jou vinden.
Actueel
Blog