Schoonmaakwerk, huishoudelijk werk in Rotterdam

Begin met verdienen zonder gedoe!

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie je wilt werken. Zodra wij jouw wensen kennen, bieden we je direct schoonmaakwerk en huishoudelijk werk naar wens.
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt je eigen tarief! Vóór het eind van de maand word je gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken naar.
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Op het schoonmaken na organiseren wij alles voor jou, nieuwe klanten, gegarandeerde betaling!
Huishoudelijk werk en schoonmaakwerk als baan of bijnbaan

Lekker aan de slag zonder gedoe!

Jouw servicecoördinatoren helpen jou bij alles rond het huishoudelijk werk. Zoeken nieuwe klanten voor jou zorgen ervoor dat je gegarandeerd betaald wordt enzovoorts. Alles zodat jij lekker aan de slag kan.

Wie zijn wij?

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders

Ellen

Floor manager
Zorgen voor een fijne werkplek voor hulpen zodat het huishoudelijk werk lekker gaat!
Fijne klanten en hulpen door goed schoonmaakwerk en huishoudelijk werk te organiseren

Samira

Servicecoördinator
Samen met hulpen werken aan fijn schoonmaakwerk en huishoudelijk werk in Rotterdam

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het huishoudelijk werk goed te organiseren voor klanten én voor hulpen zelf! We zorgen voor voldoende klanten uit Rotterdam waar jij uit kan kiezen zodat je lekker kunt werken. Jij geeft in de app aan wat jouw uurloon is en welke taken je wel of niet wilt doen en kies dan de klanten die bij jou passen. En natuurlijk nemen we alle administratieve zaken voor onze rekening en krijg jij gegarandeerd betaald aan het einde van de maand.

Handig om te weten

Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
HomeWorks kent alle hulpen en klanten goed. Uw huishoudelijke hulp heeft bij ons met succes een sollicitatieprocedure doorlopen. Hulpen worden ingewerkt door een voorvrouw. Daarnaast blijft HomeWorks vinger aan de pols houden om een betrouwbare dienst te leveren.
Wij werken in bijna elke plaats en voor alle particulieren, ook met pbg. Als er geen match is tussen u en de huidige hulpen, dan zoeken we vrijblijvend en kosteloos voor u verder.
Actueel
Blog