Huishoudelijke hulp
Thuiskomen in een schoon huis, verzorgd door uw eigen betrouwbare huishoudelijke hulp. Wat een fijn vooruitzicht! U vraagt online snel uw hulp aan. Uw servicecoördinator maakt vervolgens op basis van uw wensen een match met de ideale hulp. Vanaf dat moment kunt u rekenen op uw vaste huishoudelijke hulp. U regelt samen uw huishouden. Heeft u vragen of loopt u ergens tegenaan, dan neemt u contact op met uw servicecoördinator. Wij zorgen dan voor een oplossing.

Zorg op maat

Uw leven aangenamer maken, dat is onze missie. Omdat ieder huishouden uniek is, passen wij onze service aan op uw persoonlijke wensen. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Duurzame samenwerking

Natuurlijk wilt u een vaste huishoudelijke hulp op wie u kunt vertrouwen. Vertrouwen vormt de basis van een duurzame en prettige samenwerking. Uw servicecoördinator zorgt dat de samenwerking met uw huishoudelijke hulp optimaal verloopt. Persoonlijke aandacht is hierbij het belangrijkste. Dankzij ons nauwe contact met de huishoudelijke hulp en de grote betrokkenheid bij onze klanten, weten wij precies welke hulp het beste bij u past. Door regelmatig te evalueren blijven wij nauw betrokken en zorgen wij dat u tevreden blijft.

Betrouwbare hulp, ook in de tuin

Naast de schoonmaak van uw woning verzorgen we ook graag uw tuin. Natuurlijk ook geheel afgestemd op uw wensen.

AdobeStock 195005444

Wat kost huishoudelijke hulp via HomeWorks?

U betaalt per gewerkt uur van de huishoudelijke hulp. Hier zit alles bij inbegrepen. Het standaard uurtarief is 16,50 euro. Afwijkende tarieven overleggen we vooraf met u. Aan het eind van de maand krijgt u een factuur van HomeWorks die u kunt betalen via iDeal, overboeking of automatische incasso. U heeft bij ons een opzegtermijn van één week.