Huishoudelijk hulp
Thuiskomen in een schoon huis, verzorgd door uw eigen betrouwbare hulp. U geeft enkel uw wensen door en wij doen de rest.

Zorg op maat

Uw leven aangenamer maken, dat is onze missie. Omdat ieder huishouden uniek is, passen wij onze service aan naar uw persoonlijke wens. Uw vaste contactpersoon maakt op basis van uw wensen een match met de ideale hulp. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Duurzame samenwerking

Natuurlijk wilt u een huishoudelijke hulp op wie u kunt vertrouwen. Vertrouwen vormt de basis van een duurzame en prettige samenwerking. Uw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat de samenwerking met uw huishoudelijke hulp optimaal verloopt. Persoonlijke aandacht is hierbij het allerbelangrijkst. Door het nauwe contact met de hulp en de grote betrokkenheid bij onze klant weten wij precies welke hulp het best bij u past. Door regelmatig te evalueren blijven wij gedurende de samenwerking betrokken en zorgen wij dat u tevreden blijft.

Betrouwbare hulp, ook in de tuin en keuken

Ieder huishouden is uniek. Om uw huishouden te verzorgen naar uw unieke wens, regelen wij meer dan enkel de schoonmaak van uw woning. Zo doen wij bijvoorbeeld ook graag de boodschappen, bereiden we de maaltijden voor of verzorgen we de tuin. Onze zorg wordt altijd volledig afgestemd op uw huishouden.

AdobeStock 195005444

Wat kost het?

U betaalt enkel per gewerkt uur van de hulp. Hier zit alles bij inbegrepen. Het standaard uurtarief is 16,50. Afwijkende tarieven worden vooraf met u overlegd. Aan het eind van de maand krijgt u een factuur van Home Works die u kunt voldoen middels iDeal, overboeking of automatische incasso. U heeft bij ons een opzegtermijn van één week.