Huishoudelijke hulp
Thuiskomen in een schoon huis, verzorgd door jouw eigen betrouwbare huishoudelijke hulp. Wat een fijn vooruitzicht! Je vraagt de hulp online of telefonisch bij ons aan. De servicecoördinator maakt vervolgens op basis van jouw wensen een match met de ideale hulp. Vanaf dat moment kun je rekenen op jouw vaste huishoudelijke hulp. En heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan neem je gewoon contact op met de servicecoördinator! Wij zorgen dan voor een oplossing.

Zorg op maat

Jouw leven aangenamer maken, dat is onze missie. Omdat ieder huishouden uniek is, passen wij onze service aan op jouw persoonlijke wensen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Duurzame samenwerking

Natuurlijk wil je een vaste huishoudelijke hulp op wie je kunt vertrouwen. Vertrouwen vormt de basis van een duurzame en prettige samenwerking. De servicecoördinator zorgt ervoor dat de samenwerking met jouw huishoudelijke hulp optimaal verloopt. Persoonlijke aandacht is hierbij het belangrijkste. Dankzij ons nauwe contact met de huishoudelijke hulp en de grote betrokkenheid bij onze klanten, weten wij precies welke hulp het beste bij je past. Door regelmatig te evalueren blijven wij nauw betrokken en zorgen wij dat je tevreden blijft.

Betrouwbare hulp, ook in de tuin

Naast de schoonmaak van de woning verzorgen we ook graag jouw tuin. Natuurlijk ook geheel afgestemd op jouw wensen.

AdobeStock 195005444

Wat kost huishoudelijke hulp via HomeWorks?

Je betaalt per gewerkt uur van de huishoudelijke hulp. Hier zit alles bij inbegrepen. Het standaard uurtarief is 16,50 euro. Afwijkende tarieven overleggen we vooraf. Aan het eind van de maand krijg je een factuur van HomeWorks die je kunt betalen via iDeal, overboeking of automatische incasso.