Huishoudelijke hulp
Thuiskomen in een schoon huis, verzorgd door jouw eigen betrouwbare huishoudelijke hulp. Wat een fijn vooruitzicht! Je vraagt de hulp online of telefonisch bij ons aan. De servicecoördinator maakt vervolgens op basis van jouw wensen een match met de ideale hulp. Vanaf dat moment kun je rekenen op jouw vaste huishoudelijke hulp. En heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan neem je gewoon contact op met de servicecoördinator! Wij zorgen dan voor een oplossing.

Hulp die bij jou past

Jouw leven aangenamer maken, dat is onze missie. Omdat ieder huishouden uniek is, passen wij onze service aan op jouw persoonlijke wensen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. En omdat langdurige persoonlijke samenwerking hebben met als onze hulpen en klanten kunnen we goed zorgen voor vertrouwde en prettige samenwerking. En bevalt de hulp toch niet? Dan gaan wij net zolang door met het vinden de juiste match totdat iedereen tevreden is!

Duurzame samenwerking

Natuurlijk wil je een vaste huishoudelijke hulp op wie je kunt vertrouwen. Vertrouwen vormt de basis van een duurzame en prettige samenwerking. De helpdesk medewerkers zorgen ervoor dat de samenwerking met jouw huishoudelijke hulp optimaal verloopt. Persoonlijke aandacht is hierbij het belangrijkste. Dankzij ons nauwe contact met de huishoudelijke hulp en de grote betrokkenheid bij onze klanten, weten wij precies welke hulp het beste bij je past. Door regelmatig te evalueren blijven wij nauw betrokken en zorgen wij dat je tevreden blijft.

Betrouwbare hulp, ook in de tuin

Naast de schoonmaak van de woning verzorgen we ook graag jouw tuin. Natuurlijk ook geheel afgestemd op jouw wensen.

Niet alleen oor huishoudelijke hulp maar ook voor hulp in de tuin kunt u terecht bij HomeWorks

Wat kost huishoudelijke hulp via HomeWorks?

Je betaalt per gewerkt uur van de huishoudelijke hulp. Hier zit alles bij inbegrepen. Het standaard uurtarief is 16,50 euro. Afwijkende tarieven overleggen we vooraf. Aan het eind van de maand krijg je een factuur van HomeWorks die je kunt betalen via iDeal, overboeking of automatische incasso.

Lees meer: over hoeveel uur de huishoudelijke hulp nodig heeft voor uw huishouden