Huishoudelijke hulp
Thuiskomen in een schoon huis, verzorgd door jouw eigen betrouwbare huishoudelijke hulp. Wat een fijn vooruitzicht! Je vraagt de hulp online of telefonisch bij ons aan. De servicecoördinator maakt vervolgens op basis van jouw wensen een match met de ideale hulp. Vanaf dat moment kun je rekenen op jouw vaste huishoudelijke hulp. En heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan neem je gewoon contact op met de servicecoördinator! Wij zorgen dan voor een oplossing.

Hulp die bij jou past

Omdat ieder huishouden uniek is, passen wij onze service aan op jouw persoonlijke wensen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

Duurzame samenwerking

Natuurlijk wil je een vaste huishoudelijke hulp op wie je kunt vertrouwen. De coördinatoren zorgen ervoor dat de samenwerking met jouw huishoudelijke hulp zo optimaal mogelijk verloopt. Persoonlijke aandacht is hierbij belangrijk. Door regelmatig contact te hebben met onze hulpen weten wij goed welke hulp bij je past. Wij blijven gedurende de samenwerking jouw aanspreekpunt bij vragen. We zorgen er voor dat je tevreden blijft met de dienst van HomeWorks!

Wat kost de hulp ?

Hulpen bepalen zelf hun uurloon. Het minimum tarief is 16,50 euro per gewerkt uur all-in. Hierin zijn alle kosten inbegrepen voor de hulp als ook de service van HomeWorks. Aan het eind van de maand ontvang je van HomeWorks een factuur voor de verrichtte werkzaamheden. Deze kan je gemakkelijk door ons laten incasseren of zelf binnen 7 dagen betalen via iDeal of overboeking.

Lees meer: over hoeveel uur de huishoudelijke hulp nodig heeft voor uw huishouden