Huishoudelijke hulp Delft

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen onze hulpen persoonlijk, en ook onze klanten leren wij graag kennen. Door persoonlijke aandacht kunnen wij de best passende hulp aan jou voorstellen.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Geef jouw wensen door via de klantenservice of vul deze zelf in via jouw eigen inlogomgeving. Wij houden rekening met al jouw wensen.
3. Klantgerichte service

3. Klantgerichte service

Team Delft staat je bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, je kunt altijd op ons rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Delft

Op ons kunt u vertrouwen

Uw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat Home Works doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer u het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Bij HomeWorks kun je rekenen op een betrouwbare hulp die volledig past bij jouw wensen. Geen zorgen als je hulp afwezig is, wij zorgen voor vervanging als jij dat wilt. Betalen doe je gemakkelijk achteraf via iDeal of automatische incasso. Wij doen er alles aan om het leven van onze klanten een stukje aangenamer te maken. Maak ook kennis met betrouwbare hulpen in omgeving Delft.

Handig om te weten

In de meeste gevallen wordt schade vergoed via een inboedel- of opstalverzekering. Wel is het controleren van je verzekering altijd verstandig. Wordt schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp niet gedekt door jouw verzekering? Dan kan HomeWorks dat voor jou regelen.
Wij stellen een passende hulp aan jou voor. Dit kunnen wij doen omdat wij onze hulpen persoonlijk kennen. Je mag dus rekenen op een betrouwbare hulp die voldoet aan jouw wensen.
Je vindt onze huishoudelijke hulpen niet alleen in Delft maar ook in Rotterdam, Middelburg en heel veel andere plaatsen in Nederland. Hierdoor is de kans groot dat er een passende hulp bij jou in de buurt beschikbaar is.
Actueel
Blog