Blog

 • Samen bereik je meer

  Hoe werkt het bij Home Works?

  Kijkje achter de schermen

  Home Works groeit! Het is fantastisch dat steeds meer hulpen en huishoudens elkaar via ons vinden. Ons succes ligt, denken wij, vooral in onze persoonlijke aanpak. We gaan heel zorgvuldig om met de wensen en verhalen van mensen die bij ons komen en onze medewerkers zijn oprecht betrokken. Maar dat is niet het enige…

  Verder lezen
 • Fris, groen en goedkoper

  Nu met exclusieve korting

  Wat krijg je als twee ambitieuze organisaties de koppen bij elkaar steken? Natuurlijk, een fantastische samenwerking! Home Works en Marcel’s Green Soap hebben elkaar gevonden in hun missie om schoonmaken leuker en beter maar vooral ook stukken milieuvriendelijker te maken.

  Verder lezen
 • Home Works 2.0

  Er waait een frisse wind door Home Works.

  Wij hebben onszelf als Home Works uitgedaagd. We willen de beste en meest servicegerichte dienstverlener op het gebied van huishoudelijke hulp aan huis zijn. De beste voor de huishoudelijke hulp die zich bij ons aansluit, de beste voor de klant: de alleenstaande oudere, de werkende mama, de drukbezette carrièreman.

  Verder lezen
 • Betere service

  Betrouwbaar, betrokken en persoonlijke contact is enorm belangrijk bij een dienst die wij bij u thuis mogen leveren.

  Home Works probeert daarin telkens weer te verbeteren en gehoor te geven aan uw wensen.

  Mede op basis van de feedback van klanten hebben we een pakket van verbeteringen samengesteld die we eind deze maand gaan doorvoeren.

  Verder lezen
 • Uw eerste woning gekocht? Lees tips in het e-book

  Home Works werkt mee aan e-book ‘Eerste woning kopen’

  Uw eerste woning gekocht? Ongetwijfeld heeft u veel vragen. Over de financiering en verbouwing bijvoorbeeld. Misschien heeft u ook vragen over het onderhoud en de schoonmaak. Welke schoonmaakklussen doet u dagelijks, wekelijks, maandelijks en elk kwartaal?

  Verder lezen