Schoonmaakwerk, huishoudelijk werk Utrecht

Verdien wat jij wilt

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie je wilt werken. Zodra wij jouw wensen kennen, bieden we je direct de klanten in Utrecht die het beste bij jou passen.
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt je eigen tarief! Vóór het eind van de maand word je gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken naar.
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Je bent verzekerd en wij zorgen samen voor continuïteit. We blijven je helpen als er een keer iets is. Zo kun jij lekker werken en wij regelen de rest.
Verzekerd werken als huishoudelijke hulp in Utrecht

Meer weten over belasting, adressen in Utrecht, verzekering en andere zaken?

Ook daarvoor kun je bij jouw servicecoördinator terecht. Zodat je weet waar je rekening mee moet houden én waar je op kunt rekenen! Bel 085 4444090 voor antwoord op jouw vragen.

Wie zijn wij?

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het werken als hulp zo gemakkelijk mogelijk te maken, comfortabel elke maand gegarandeerd jouw loon. Wij zoeken klanten en zorgen dat alles goed geregeld is voor jou. Lekker werken zonder gedoe in jouw eigen buurt met de ondersteuning van HomeWorks!

Handig om te weten

Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
HomeWorks kent alle hulpen en klanten goed. Uw huishoudelijke hulp heeft bij ons met succes een sollicitatieprocedure doorlopen. Hulpen worden ingewerkt door een voorvrouw. Daarnaast blijft HomeWorks vinger aan de pols houden om een betrouwbare dienst te leveren.
Wij werken in bijna elke plaats en voor alle particulieren, ook met pbg. Als er geen match is tussen u en de huidige hulpen, dan zoeken we vrijblijvend en kosteloos voor u verder.
Actueel
Blog