Huishoudelijke hulp Eindhoven

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen onze huishoudelijke hulpen persoonlijk. Hierdoor kunnen wij een passende hulp voor je zoeken, zodat je alle kans krijgt om een duurzame werkrelatie op te bouwen.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Waar ben je precies naar op zoek? Vertel ons al jouw wensen en wij starten direct de zoektocht naar de ideale hulp.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Eindhoven staat u bij met alles wat te maken heeft met uw hulp in de huishouding. Niet alleen online, ook telefonisch kun je ons bereiken voor al je vragen en ideeën.
goede zorg, hulp in het huishouden in Eindhoven

Op ons kun je vertrouwen

Service op maat staat bij HomeWorks centraal. Ons doel is om het jou een stukje makkelijker te maken. Vertel ons je wensen en wij starten direct de zoektocht naar jouw ideale huishoudelijke hulp. Laat jouw huishouden maar met een gerust hart aan ons over.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het leven van onze klanten aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een fijne klantenservice en vervanging wanneer de hulp een keer afwezig is. De betaling gaat achteraf bijvoorbeeld via automatisch incasso of iDeal. Zo is het lekker geregeld!

Handig om te weten

Vertel ons wat jij zoekt, en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Als er niet direct een passende hulp in Eindhoven beschikbaar is, kijken wij wat er wel mogelijk is. Wij blijven zoeken tot we een huishoudelijke hulp voor je gevonden hebben.
Wij werken niet alleen in Eindhoven, maar ook in Amsterdam, Groningen en de rest van Nederland. Je vindt ons overal, al meer dan 25 jaar.
Wij hebben een hulp aan jou voorgesteld, die past bij jouw wensen. Je kunt rekenen op een betrouwbare hulp die het jouw een stukje makkelijker maakt.
Actueel
Blog