Huishoudelijke hulp Zoetermeer

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Service op maat

1. Service op maat

Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij jou koppelen aan een hulp die past bij jouw wensen. Hierdoor kun je een duurzame werkrelatie aangaan en kun je rekenen op een vertrouwd gezicht.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Vertel ons je wensen, welke taken wil je gedaan hebben en wanneer? Wij houden rekening met al jouw wensen. Vul deze in op onze site of bel 085 4444.090
3. Wij zijn er voor jou

3. Wij zijn er voor jou

Team Zoetermeer staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Je kunt ons bereiken via onze Facebook pagina, e-mail en telefonisch.
goede zorg, hulp in het huishouden in Zoetermeer

Jouw huishouden is onze zorg

Luisteren, meedenken en dan de ideale hulp voor je vinden. Dat is waar HomeWorks al meer dan 25 jaar in uitblinkt. Vertel ons jouw wensen en wij regelen een huishoudelijke hulp waar je op kunt rekenen en die je kunt vertrouwen. Onze telefonische klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. Geef onze Facebook pagina een duimpje omhoog en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Operationeel directeur HomeWorks Zoetermeer huishoudelijke hulp service

Ellen

Operationeel directeur
Al vanaf 1994 organiseren wij huishoudelijke hulp in Zoetermeer.
Helpdesk huishoudelijke hulp service Zoetermeer

Steven

Servicecoördinator
Zorgen voor tevreden klanten en hulpen in de huishouding in Zoetermeer!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het is ons doel om jou te ontzorgen. Wij doen jouw huishouden waardoor jij toekomt aan andere zaken. Door de ideale hulp voor je te vinden, creëren we rust en stabiliteit in het huishouden. Je kunt rekenen op persoonlijke service. Bij afwezigheid van jouw hulp kun je kiezen voor een vervanger. Wij sturen altijd een factuur die je achteraf kan betalen. Je kunt op ons rekenen.

Handig om te weten

Meestal ben je zelf verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het verstandig om zeker te stellen bij jouw verzekeraar of schade van de huishoudelijke hulp in jouw woning gedekt is. Mocht je niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor je organiseren.
Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij jou koppelen aan een hulp die past bij jouw wensen. Hierdoor wordt jouw vaste hulp al snel een vertrouwd gezicht, iemand waar je op kunt bouwen.
Wij werken niet alleen in Zoetermeer maar ook in Den Haag, Amsterdam, Utrecht en nog veel meer plaatsen in Nederland. Hierdoor is er altijd wel een hulp beschikbaar. Wij blijven zoeken totdat er een passende hulp voor je gevonden is.
Actueel
Blog