Huishoudelijke hulp Ede

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen onze hulpen persoonlijk, en ook onze klanten leren wij graag kennen. Op basis van onze persoonlijke aandacht maken wij de beste match tussen klant en hulp.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Vertel ons jouw wensen en wij gaan direct voor jou op zoek naar de ideale huishoudelijke hulp. Je kunt deze aan ons doorgeven via de klantenservice of vul deze in via jouw online inlogomgeving.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Ede staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd! Je kunt ons 5 dagen per week telefonisch bereiken of stuur een berichtje via facebook messenger.
goede zorg, hulp in het huishouden in Ede

Je kunt op ons vertrouwen

Service op maat staat bij HomeWorks centraal. Wij zijn er voor jou om het leven een stukje makkelijker te maken. Vertel ons je wensen en wij starten direct de zoektocht naar jouw ideale huishoudelijke hulp in Deventer. Laat jouw huishouden maar aan ons over, je kunt op ons rekenen.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden in Ede en omgeving. Doordat de hulp al snel een vertrouwd gezicht wordt, bieden wij rust. Als je dit wenst, regelen wij kosteloos vervanging bij ziekte of vakantie. Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrokken huishoudelijke hulpen in Ede.

Handig om te weten

In veel gevallen ben je zelf al verzekerd voor schade door middel van jouw inboedel- of opstalverzekering. Het is goed om dit altijd te controleren zodat je zeker weet dat eventuele schade aan jouw eigendommen gedekt wordt. Blijk je niet verzekerd te zijn dan kunnen wij dit voor jou organiseren.
Zodra wij de zoektocht naar een passende hulp voor jou starten, mag je er op rekenen dat het een goede match is. Wij vinden het belangrijk dat onze hulpen betrouwbaar en nauwkeurig zijn.
We werken niet alleen in Ede maar door heel Nederland. Mochten we op dit moment niet direct een passende hulp beschikbaar hebben, zoeken wij door heel Overijssel naar een geschikte hulp.
Actueel
Blog