Huishoudelijke hulp Amersfoort

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Persoonlijke aandacht is bij HomeWorks heel gewoon. Je kunt op ons rekenen.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wij houden rekening met al jouw wensen. Geef deze door via jouw eigen inlogomgeving of geef je wensen telefonisch door aan onze klantenservice.
3. Oprechte aandacht

3. Oprechte aandacht

Team Amersfoort staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. We zijn er voor jou!
goede zorg, hulp in het huishouden in Amersfoort

Op ons kun je vertrouwen

HomeWorks maakt jouw leven een stukje aangenamer. Geniet van de rust en continuïteit en geef je huishouden met een gerust hart uit handen.

Uw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. Betalen doe je altijd achteraf heel gemakkelijk met iDeal. Wanneer je kiest voor automatische incasso heb je hier helemaal geen omkijken meer naar. Je kunt rekenen op persoonlijke service die het jou makkelijker maakt.

Handig om te weten

Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na. Mocht het ergens toch nog fout gaan, dan informeren wij meteen alle klanten van deze hulp.
We werken niet alleen in Amersfoort, maar in het hele land. Hebben we op dit moment geen hulp voor u beschikbaar? Dan zoeken we verder tot we een goede match gevonden hebben.
Actueel
Blog