Huishoudelijke hulp Venlo

Het geheim van goede service in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, vinden wij een hulp die past bij jouw wensen. Hierdoor kun je een duurzame werkrelatie aangaan en kun je rekenen op een vertrouwd gezicht.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wij houden rekening met al jouw wensen. Vertel ons wat er moet gebeuren op welke dagen. Geef je wensen door via je eigen inlogomgeving of neem contact op met onze klantenservice via 085 4444 090
3. Betrouwbaar

3. Betrouwbaar

Team Venlo staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw huishoudelijke hulp. Niet alleen bij de start, je kunt altijd op ons rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Venlo

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer je het huishouden met een gerust hart aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Wij zijn er om het jou makkelijker te maken. Laat het huishouden met een gerust hart aan ons over terwijl jij je tijd opnieuw indeelt met andere zaken. Je houdt weer tijd over, wij helpen je graag! Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrokken huishoudelijke hulpen in jouw omgeving.

Handig om te weten

Meestal ben je verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het verstandig om zeker te stellen bij jouw verzekeraar of schade van de huishoudelijke hulp in jouw woning daadwerkelijk gedekt wordt. Mocht je niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor je organiseren.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we eerst contact hebben met iedereen. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen.
HomeWorks werkt niet alleen in Venlo, maar door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij je goed helpen in jouw zoektocht naar de ideale huishoudelijke hulp.En mochten we op dit moment niet een hulp voor u beschikbaar hebben dan gaan we net zolang opzoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog