Even kennismaken

HomeWorks is al sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland. Ons team van servicecoördinatoren organiseert jouw huishoudelijke hulp vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Onze missie

Ons doel? Jouw leven een stukje aangenamer maken! Dat doen we door fijne, betrouwbare hulpen in te zetten die voldoen aan jouw wensen. Daarnaast hebben we een team van betrokken coördinatoren dat ervoor zorgt dat zowel voor de klant als voor de hulp alles goed wordt geregeld. HomeWorks is er voor iedereen die hulp in huis nodig heeft: van ouderen die hun huis niet helemaal zelf meer kunnen schoonhouden tot mensen die vanwege tijdgebrek niet aan het huishouden toe komen. Maar wat de wensen ook zijn: wij hebben plezier in jouw huishouden!

Hoe werkt HomeWorks?

HomeWorks is een niet-commerciële vereniging van 1200 hulpen die door heel Nederland werkt. Door veel centraal te organiseren en te monitoren draagt zij zorg voor rust en continuïteit. Je krijgt als klant een vaste huishoudelijke hulp. Je kunt jouw hulp snel online regelen. HomeWorks staat ook persoonlijk voor je klaar. Onze coördinatoren zijn op werkdagen altijd bereikbaar zodat je bij vragen ook altijd persoonlijk contact kan hebben. Tot slot nemen we ook de administratieve zaken voor onze rekening en heb je daar geen omkijken meer naar. Door onze persoonlijke aanpak en ervaring sinds 1994 kennen wij al onze hulpen en dat werkt wel zo prettig en vertrouwd!

Jouw team

De schakel tussen klant en huishoudelijke hulp
Vacatrure

Vacatrure

Receptionist
Maud

Maud

Receptionist
Amrita

Amrita

Software Developer
Annette

Annette

Servicecoördinator Amsterdam
Jooske

Jooske

Bedrijfsleider
Sylvana

Sylvana

Servicecoördinator Midden Noord
Pawel

Pawel

Software developer
Hanan

Hanan

Service coördinator
Ellen

Ellen

Bestuurssecretaris
Stephanie

Stephanie

Service coördinator

Jan

Bestuur

Samenwerking

Zilveren-kruis
James-company
Gemeente-oosterhout
Laurens
Ict-works
Marcels-green-soap
Woonvip
Companyworks