Huishoudelijke hulp Rotterdam

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijke aandacht

1. Persoonlijke aandacht

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een betere hulp aan jou voorstellen. Hierdoor is de klanttevredenheid hoog.
2. Service op maat

2. Service op maat

Wat wil je dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen. Geef je wensen door via jouw inlogomgeving of bel ons, wij staan altijd klaar om jou van dienst te zijn.
3. Wij zijn er voor jou

3. Wij zijn er voor jou

Team Rotterdam is er om jou bij te staan bij vragen. Kom je ergens niet uit? Wij denken graag met je mee. Ook voor het doorgeven van wijzigingen kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Hulp bij het huishouden

Op ons kun je vertrouwen

Luisteren, meedenken en de ideale hulp vinden. Dat is waar HomeWorks al meer dan 25 jaar in uitblinkt. Vertel ons jouw wensen en wij regelen een huishoudelijke hulp waar je op kunt rekenen en die je kunt vertrouwen. Onze telefonische klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. Geef onze Facebook pagina een duimpje omhoog en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinator homeworks het huishouden op rolletjes

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om alles goed te blijven organiseren
Floor manager home works, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij huishoudhulp in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks particuliere schoonmaak service in Rotterdam

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het leven van onze klanten aangenamer maken, dat is waar wij voor gaan! Dat doen we door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een fijne klantenservice en vervanging wanneer de hulp een keer afwezig is. De betaling gaat eenvoudig achteraf bijvoorbeeld via automatisch incasso of iDeal. Zo is het lekker geregeld via HomeWorks!

Handig om te weten

Meestal ben je zelf via jouw inboedel- of opstalverzekering al verzekerd voor schade. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te gaan of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Ben je niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor jou regelen.
Wij zoeken voor jou de ideale hulp, je mag er dus op rekenen dat het een goede match is. Wij vinden het belangrijk dat onze hulpen betrouwbaar en nauwkeurig zijn.
HomeWorks werkt niet alleen in Rotterdam, maar door heel Nederland. Hierdoor is de kans op het vinden een hulp die bij jouw wensen past, altijd groot. Hebben we niet direct een hulp voor je beschikbaar? Dan kunnen we de zoektocht ook net buiten Rotterdam voortzetten.
Actueel
Blog