Huishoudelijke hulp in Gouda

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij stellen de best passende hulp aan je voor. Dit realiseren wij door zowel de klant als de hulp persoonlijk te leren kennen.
2. Klantgericht

2. Klantgericht

Team Gouda staat klaar voor al jouw vragen. Neem bij vragen of ideeën gerust contact op met onze klantenservice of neem een kijkje op onze Facebookpagina.
3. Service op maat

3. Service op maat

Wij houden rekening met al jouw wensen. Geef deze gemakkelijk door via jouw eigen inlogomgeving of neem telefonisch contact met ons op.
goede zorg, hulp in het huishouden in Gouda

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is de missie van HomeWorks. Geniet van de rust en continuïteit wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

HomeWorks is er om het jou makkelijker te maken. Wij nemen niet alleen jouw huishouden uit handen, ook het administratieve deel is goed geregeld. Je betaalt altijd achteraf en makkelijk via iDeal of automatische incasso. Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrokken huishoudelijke hulpen in omgeving Gouda.

Handig om te weten

In veel gevallen ben je zelf al verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het wel belangrijk dat je de verzekeringspolis controleert of de schade van de huishoudelijke hulp aan jouw spullen gedekt is. Mocht je niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor jou organiseren.
Wij zoeken voor jou de ideale hulp, je mag er dus op rekenen dat de hulp aansluit bij de door jou aangegeven wensen. Wij vinden het belangrijk dat onze hulpen betrouwbaar en nauwkeurig zijn.
HomeWorks werkt niet alleen in Gouda, maar door heel Nederland. Je vindt ons in grote steden als Den haag en Almere maar ook in kleinere plaatsen. Hierdoor is de kans groot dat we snel een passende hulp voor je vinden.
Actueel
Blog