Huishoudelijke hulp Amstelveen

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Persoonlijke aandacht is bij HomeWorks heel gewoon, wij zijn er om jouw leven een stukje makkelijker te maken.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Vertel ons je wensen en wij starten direct de zoektocht naar jouw ideale huishoudelijke hulp in Amstelveen. Laat jouw huishouden maar aan ons over, en geniet van het gemak.
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Amstelveen is er om jou te ondersteunen bij al jouw vragen, we denken graag met je mee!
goede zorg, hulp in het huishouden in Amstelveen

Op ons kun je vertrouwen

Luisteren, meedenken en koppelen. Dat is waar HomeWorks als geen ander in uitblinkt. Vertel ons jouw wensen en wij regelen een huishoudelijke hulp waar je op kunt rekenen en die je kunt vertrouwen. Onze telefonische klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. Geef onze Facebook pagina een duimpje omhoog en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

HomeWorks staat voor persoonlijke aandacht. Door een huishoudelijke hulp aan onze klant voor te stellen die goed past bij de wensen, zorgen wij voor rust en stabiliteit. Je kunt rekenen op een nauwkeurige, betrouwbare hulp. Indien gewenst zoeken we bij afwezigheid van de hulp naar vervanging, en betalen gaat heel makkelijk achteraf via automatische incasso of iDeal. Maak ook kennis met jouw nieuwe hulp en ervaar de rust die HomeWorks brengt.

Handig om te weten

Meestal ben je dankzij je inboedel of opstalverzekering verzekerd voor schade. Blijk je niet verzekerd te zijn tegen schade veroorzaakt door jouw huishoudelijke hulp? Laat het ons weten, wij maken het dan alsnog voor jou in orde. Zo ben je voor de toekomst goed voorbereid.
Onze huishoudelijke hulpen hebben ervaring met schoonmaakwerkzaamheden. Je kunt jouw huishouden met een gerust hart aan ons overlaten. Je kunt ervoor kiezen om jouw hulp een sleutel te geven. Wij raden aan om hierbij gebruik te maken van een sleutelcontract zodat de afspraken altijd makkelijk terug te vinden zijn.
Je vindt de hulpen van HomeWorks niet alleen in Amstelveen maar door heel Nederland. Mocht er niet direct een passende hulp beschikbaar voor je zijn, dan zoeken wij in naastgelegen plaatsen zoals Amsterdam en Purmerend. Onze zoektocht gaat door totdat wij een passende hulp aan jou kunnen voorstellen.
Actueel
Blog