Huishoudelijke hulp Barendrecht

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Omdat wij onze hulpen persoonlijk kennen, stellen wij uitsluitend passende hulpen voor. Hierdoor is de kans op een succesvolle samenwerking groot.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wat wil je graag gedaan hebben op welke dagen? Vertel het ons via de telefonische klantenservice of geef jouw wensen door in jouw eigen online account.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Barendrecht staat u bij met alles wat te maken heeft met uw hulp in de huishouding. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze facebookpagina, vergeet niet om ons een duimpje omhoog te geven!
goede zorg, hulp in het huishouden in Barendrecht

Op ons kun je vertrouwen

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden die voldoet aan jouw wensen. HomeWorks helpt de inwoners van Barendrecht en omgeving met de zoektocht naar de ideale hulp. Maak kennis met persoonlijke service wanneer je je huishouden met een gerust hart aan ons overdraagt. Wij zijn er om het jou een stukje makkelijker te maken.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken. Dit realiseren wij door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen, en helpen jou graag en snel bij jouw zoektocht naar een passende huishoudelijke hulp. HomeWorks creëert rust en continuïteit met een vaste hulp. Betalen doe je achteraf via automatische incasso of iDeal, geen gedoe.

Handig om te weten

Zodra wij weten wat jouw wensen zijn, starten wij de zoektocht naar jouw nieuwe huishoudelijke hulp. Je geeft jouw wensen door via jouw eigen inlogomgeving of bel de klantenservice. Wij gaan direct voor jou aan de slag!
HomeWorks vindt het belangrijk om zowel al onze hulpen als klanten te kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren, vinden wij het prettig om beide partijen gesproken te hebben. Wij gaan referenties na en hechten waarde aan een ethische werkhouding.
Je vindt onze huishoudelijk hulpen niet alleen in Barendrecht, maar door heel Nederland. Mocht er niet direct een passende hulp beschikbaar zijn dan zoeken wij verder in Zuid-Holland. Wij zoeken net zo lang tot dat wij een passende hulp voor je gevonden hebben.
Actueel
Blog