Vind huishoudelijke hulp in Amsterdam

Vind huishoudelijke hulp in Amsterdam
Vul postcode in
Huisnummer + toev.

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een betere hulp aan u voorstellen en er ook voor zorgen dat u tevreden blijft.
2. Uw wens

2. Uw wens

Wat wilt u dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al uw wensen. Vul deze in op onze site of bel 085 4444090.
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Amsterdam staat u bij met alles wat te maken heeft met uw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Amsterdam

Op ons kun je vertrouwen

HomeWorks maakt jouw leven een stukje aangenamer. Geniet van de rust en continuïteit en laat het huishouden met een gerust hart aan ons over.

Uw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Wij doen graag jouw huishouden waardoor jij weer toekomt aan andere zaken. Door de ideale hulp voor je te vinden, creëren we rust en stabiliteit in het huishouden. Je kunt rekenen op onze persoonlijke service zodat de dienstverlening altijd optimaal blijft verlopen. Bij afwezigheid van jouw hulp kun je kiezen voor een vervanger. Wij sturen altijd een factuur die je achteraf kan betalen via bijvoorbeeld automatische incasso of iDeal. Zo is het lekker geregeld!

Handig om te weten

Ben ik verzekerd voor schade?
Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Een van de voordelen van de manier van werken met HomeWorks, is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren, willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na. Mocht het ergens toch nog fout gaan, dan informeren wij meteen alle klanten van deze hulp.
Werkt HomeWorks ook buiten Amsterdam?
We werken niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland. En mochten we op dit moment geen hulp voor u beschikbaar hebben, dan gaan we net zo lang op zoek tot we die wel hebben.
Actueel
Blog