Huishoudelijke hulp Spijkenisse

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Efficiënt

1. Efficiënt

Wat zoek jij in een huishoudelijke hulp en wat juist niet? Geef je wensen aan ons door en wij stellen passende hulpen aan je voor. Dit bespaart jou niet alleen tijd, ook de moeite blijft gespaard.
2. Geen gedoe

2. Geen gedoe

Is jouw hulp een dagje afwezig maar wil je wel graag huishoudelijke hulp ontvangen? Wij maken dit voor je in orde, geen kleine lettertjes of gedoe.
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Spijkenisse staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen tijdens het maken van de ideale match, maar gewoon altijd.
goede zorg, hulp in het huishouden in Spijkenisse

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje makkelijker maken, dat is wat HomeWorks doet. Geniet van de rust en regelmaat wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Wij zijn er om het jou makkelijker te maken. Door een goede hulp bij je in te zetten ervaar je weer rust in jouw huishouden. Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrouwbare huishoudelijke hulpen in jouw omgeving.

Handig om te weten

Om vervelende verrassingen te voorkomen is het verstandig dat je nagaat of de schade van de huishoudelijke hulp aan jouw goederen gedekt is. Ben je niet verzekerd? Dan kunnen wij dit voor je organiseren.
Een van de voordelen van de manier van werken bij HomeWorks is dat wij al onze hulpen en klanten persoonlijk kennen. Voordat wij een samenwerking aangaan willen we contact hebben met iedereen. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na.
We werken niet alleen in Spijkenisse, maar door heel Nederland. Mochten we op dit moment geen huishoudelijke hulp voor je beschikbaar hebben, dan gaan we net zolang opzoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog