Huishoudelijke hulp Drachten

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijke aandacht

1. Persoonlijke aandacht

Wij stellen de best passende hulp aan je voor. Dit kunnen wij doen door zowel de klant als de hulp persoonlijk te leren kennen.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Neem contact op met de klantenservice of geef jouw wensen online door via jouw eigen inlogomgeving. Wij houden rekening met al jouw wensen.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Heb je vragen of ideeën? Team Drachten staat jou bij in alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding, je kunt op ons rekenen!
goede zorg, hulp in het huishouden in Drachten

Wij staan voor je klaar

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden die voldoet aan jouw wensen. HomeWorks helpt de inwoners van Drachten en omgeving in de zoektocht naar de ideale hulp. Maak kennis met persoonlijke service wanneer je je huishouden met een vertrouwd hart aan ons overdraagt.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Drachten vinden op een efficiënte manier. Dit is wat HomeWorks voor je doet. Na het aanmaken van je persoonlijke profiel, geef je online aan ons je wensen door. Vind je het prettiger om te bellen of heb je direct een huishoudelijke hulp nodig? Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar, en helpen jou graag en snel bij jouw zoektocht naar een passende schoonmaakster. De betaling kun achteraf via automatische incasso regelen, geniet van service op maat.

Handig om te weten

Direct nadat jij jouw wensen aan ons hebt doorgegeven, starten wij de zoektocht naar jouw ideale huishoudelijke hulp. Als wij niet meteen een passende hulp in Drachten kunnen vinden, zoeken wij net zolang door dat wij deze wel hebben.
HomeWorks kent haar hulpen en klanten allemaal persoonlijk. Voordat wij een klant en hulp aan elkaar voorstellen, vinden wij het belangrijk om elkaar eerst te spreken. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen.
Je vindt ons niet alleen in Friesland, onze huishoudelijke hulpen werken door heel Nederland. Hierdoor is de kans groot dat wij snel een passende hulp aan jou kunnen voorstellen.
Actueel
Blog