Huishoudelijke hulp Den Bosch

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Jouw wensen

1. Jouw wensen

Jouw wens staat centraal. Wat wil je wat er gebeurt op welke dagen? Wij nemen al jouw wensen mee tijdens onze zoektocht naar jouw perfecte hulp.
2. Persoonlijk

2. Persoonlijk

Wij stellen niet zomaar een hulp aan je voor. Omdat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij een hulp aan jou voorstellen die past bij jouw wensen.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Den Bosch is 5 dagen per week telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen en ideeën. Ook kun je zelfstandig altijd aanpassingen maken in je eigen online account.
goede zorg, hulp in het huishouden in Den Bosch

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Maak kennis met persoonlijke service wanneer je je huishouden met een gerust hart aan ons overdraagt.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Je kunt jouw huishouden met een gerust aan ons overdragen, zodat jij je kunt bezighouden met andere dingen. Door een hulp te vinden die goed bij jouw wensen past, brengen we rust in je huis. Vind je het fijn om een vervangende hulp te krijgen wanneer jouw vaste hulp afwezig is? Wij regelen het voor je, zonder gedoe. Betalen doe je altijd achteraf, zo betaal je nooit teveel.

Handig om te weten

Veel verzekeringen nemen de aansprakelijkheidsverzekering op in je inboedelverzekering. De standaard inboedelverzekering geldt soms niet voor een gast die schade maakt aan jouw eigendommen. Het is altijd verstandig om dit tijdig na te gaan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ben je hier niet voor verzekerd, dan kunnen wij dit voor jou organiseren.
HomeWorks kent haar hulpen en klanten persoonlijk. Voordat wij een klant en hulp aan elkaar voorstellen, vinden wij het belangrijk om contact met elkaar te hebben. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen.
De huishoudelijke hulpen van HomeWorks werken niet alleen in Den Haag, maar door heel Nederland. Je vindt ons van Limburg tot in het uiterste puntje van Groningen. Hierdoor is de kans op het vinden van een fijne hulp groot.
Actueel
Blog