Schoonmaakwerk Eindhoven

Vind schoonmaakwerk in Eindhoven als huishoudelijke hulp
Jouw postcode
Huisnummer + toev.

Begin met verdienen zonder gedoe!

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie je wilt werken. Zodra wij jouw wensen kennen, bieden we je direct de klanten in Eindhoven die het beste bij jou passen.
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt je eigen tarief! Vóór het eind van de maand word je gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken naar.
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Je bent verzekerd en wij zorgen samen voor continuïteit. We blijven je helpen als er een keer iets is. Zo kun jij lekker werken en wij regelen de rest.
Verzekerd werken als huishoudelijke hulp in Eindhoven

Meer weten over belasting, adressen in Eindhoven, verzekering en andere zaken?

Ook daarvoor kun je bij jouw servicecoördinator terecht. Zodat je weet waar je rekening mee moet houden én waar je op kunt rekenen! Bel 085 4444090 voor antwoord op jouw vragen.

Wie zijn wij?

Patricia van Noort

Patricia van Noort

Huishoudelijke hulp
Ik werk al zestien jaar bij HomeWorks. Zij zorgen ervoor dat ik altijd een vol rooster heb met fijne klanten.
Ellen Rikken

Ellen Rikken

Operationeel Directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een markt die steeds verandert. Dat doen we in heel Nederland.
Mimoun Boulfich

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator
Ik weet precies wat er speelt bij klanten én hulpen. Daardoor kan ik makkelijk en snel betrouwbare zorg organiseren.

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. En natuurlijk door alle administratieve zaken voor onze rekening te nemen.

Handig om te weten

Ben ik verzekerd voor schade?
Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Een van de voordelen van Home Works is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Uw huishoudelijke hulp heeft bij ons met succes een sollicitatieprocedure doorlopen voordat deze bij u begint. Hulpen worden ingewerkt en getest door een voorvrouw en krijgen een referentiecheck. Daarnaast blijft Home Works vinger aan de pols houden om een betrouwbare dienst te leveren.
Werkt HomeWorks ook buiten Eindhoven?
We werken niet alleen in Eindhoven, maar in heel Nederland. En mochten we geen hulp voor u beschikbaar hebben, dan zoeken we net zo lang tot we die wel hebben.
Actueel
Blog