Huishoudelijke hulp Maastricht

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij jou koppelen aan een hulp die past bij jouw wensen. Hierdoor kun je een duurzame werkrelatie aangaan en kun je rekenen op een vertrouwd gezicht.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Geef online of telefonisch jouw wensen door. Wat wil je wat er op welke dag gedaan wordt? Je bepaalt alles zelf, jouw wens staat centraal.
3. Oprechte klantgerichtheid

3. Oprechte klantgerichtheid

Team Maastricht staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw huishouden. Of het nu gaat om het indelen van de planning of vragen over de uitvoering van taken. Wij zijn er niet alleen aan de start voor je, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Maastricht

Op ons kun je vertrouwen

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden die voldoet aan jouw wensen. HomeWorks helpt de inwoners van Maastricht en omgeving in de zoektocht naar de ideale hulp. Laat jouw huishouden aan ons over en maak kennis met persoonlijke service.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Door de juiste hulp voor een klant te vinden, creëren we rust en stabiliteit in elk huishouden. Met onze persoonlijke service en aandacht zorgen we er vervolgens voor dat de dienstverlening goed blijft verlopen. En regelen we vervanging als de hulp een keer niet kan komen! De betaling gaat eenvoudig achteraf via bijvoorbeeld automatische incasso of iDeal.

Handig om te weten

Meestal ben je zelf via jouw inboedel- of opstalverzekering al verzekerd voor schade. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te gaan of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Ben je niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor jou regelen.
HomeWorks kent haar hulpen en klanten persoonlijk. Voordat wij een klant en hulp aan elkaar koppelen, vinden wij het belangrijk om contact met elkaar te hebben. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen.
Je vindt ons niet alleen in Maastricht, onze hulpen werken door heel Nederland. Hierdoor heb je sneller kans op een passende hulp. Is er even geen hulp beschikbaar in Maastricht? Dan zoeken wij in naastgelegen plaatsen in Limburg zodat je zo snel mogelijk een passende hulp krijgt.
Actueel
Blog