Schoonmaakwerk, huishoudelijk werk in Maastricht

Begin met verdienen zonder gedoe!

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie jij wilt werken. Zodra wij jouw wensen weten, bieden wij jou direct de klanten in Maastricht die het beste bij jou passen.
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt jouw eigen tarief! Vóór het eind van de maand word jij gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken aan!
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Je bent verzekerd en wij zorgen samen voor continuïteit en blijven je helpen als er een keer iets is. Zo kan jij lekker werken; wij regelen de rest.
Verzekerd werken als huishoudelijke hulp in Maastricht

Meer weten over belasting, adressen in Maastricht, verzekering en dat soort dingen?

Ook daarvoor kan je bij jouw service coördinator terecht. Zodat jou duidelijk is waar jij rekening mee moet houden én waar jij op kan rekenen! Bel 085 4444090 voor antwoord op jouw vragen.

Wie zijn wij?

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. En natuurlijk door alle administratieve zaken voor onze rekening te nemen.

Handig om te weten

In veel gevallen bent u zelf al verzekerd voor schade op basis van uw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het wel belangrijk dat u uw polis er op naslaat om na te gaan of de schade van de huishoudelijke hulp aan uw eigen goederen gedekt is. Mocht u niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor u organiseren.
Een van de voordelen van Home Works is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Uw huishoudelijke hulp heeft bij ons met succes een sollicitatieprocedure doorlopen voordat deze bij u begint. Hulpen worden ingewerkt en getest door een voorvrouw en krijgen een referentiecheck. Daarnaast blijft Home Works vinger aan de pols houden om een betrouwbare dienst te leveren.
Wij werken in bijna elke plaats en voor alle particulieren, ook met PGB. Als er geen match is tussen u en de huidige hulpen, dan gaan we vrijblijvend en kosteloos voor u op zoek.
Actueel
Blog