Huishoudelijke hulp Helmond

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen onze hulpen persoonlijk en kunnen hierdoor een goed passende hulp voor jou voorstellen. Wij vinden het belangrijk om een goede match te maken.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Vertel ons wat je wensen zijn, wij houden hier graag rekening mee. Laat het ons weten via de klantenservice of geef jouw wensen door via jouw eigen inlogomgeving.
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Helmond staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw huishoudelijke hulp Niet alleen bij de start, je kunt altijd op ons rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Helmond

Op ons kun je vertrouwen

Jouw week een stukje makkelijker maken, dat is wat HomeWorks graag voor je doet. Geniet van de rust en regelmaat wanneer je het huishouden aan ons overdraagt.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het is onze missie om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en regelmaat te creëren met een vaste hulp en onze klantenservice die 5 dagen per week voor jou klaar staat. Is jouw hulp afwezig door vakantie of ziekte? Indien gewenst regelen wij vervanging, zo is je huishouden altijd goed op orde.

Handig om te weten

In veel gevallen ben je verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het wel belangrijk dat je jouw polis er op naslaat, om na te gaan of de schade van de huishoudelijke hulp aan jouw goederen gedekt is. Mocht je niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor jou organiseren.
Wij zoeken voor jou de ideale hulp, je mag er dus op rekenen dat het een goede match is. Wij vinden het belangrijk dat onze hulpen betrouwbaar en nauwkeurig zijn.
HomeWorks werkt niet alleen in Helmond, maar door heel Nederland. En mochten we op dit moment niet een hulp voor jou beschikbaar hebben, dan gaan we net zolang opzoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog