Huishoudelijke hulp Leeuwarden

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor een passende hulp aan je voorstellen. Hierdoor heb je alle mogelijkheid om een duurzame werkrelatie aan te gaan.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Via de klantenservice of jouw eigen inlogomgeving geef je jouw ideale situatie door. Wij houden rekening met al jouw wensen.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Leeuwarden staat klaar voor al jouw vragen. Wij staan je bij in alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding, op ons kun je rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Leeuwarden

Geen zorgen, wij regelen het

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden op een efficiënte manier. Dit is wat HomeWorks voor je doet. Na het aanmaken van je persoonlijke profiel, geef je online aan ons je wensen door. Vind je het prettiger om te bellen of heb je direct een huishoudelijke hulp nodig? Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar, en helpen jou graag en snel bij jouw zoektocht naar een passende schoonmaakster.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Bij HomeWorks kun je rekenen op een betrouwbare hulp die volledig past bij jouw wensen. Geen zorgen als je hulp afwezig is, wij zorgen indien gewenst voor vervanging. Betalen doe je eenvoudig achteraf via iDeal of automatische incasso. Het is onze missie om het leven van onze klanten een stukje aangenamer te maken.

Handig om te weten

Als je verzekerd bent tegen het veroorzaken van schade in je eigen woning, maar onverhoopte schade veroorzaakt door de hulp wordt niet gedekt, kunnen wij dit voor jou organiseren. Ga na in je polis of eventuele schade vergoed wordt of bel jouw verzekeraar.
HomeWorks kent haar hulpen en klanten persoonlijk. Voordat wij een klant en hulp aan elkaar koppelen, vinden wij het belangrijk om contact met elkaar te hebben. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen.
HomeWorks werkt niet alleen in Leeuwarden maar door heel Nederland. Mochten we op dit moment niet een hulp voor je beschikbaar hebben dan zoeken we net zolang door totdat wij die wel gevonden hebben.
Actueel
Blog