Vind huishoudelijke hulp in Nijmegen

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijke aandacht

1. Persoonlijke aandacht

Wij stellen de best passende hulp aan je voor. Dit realiseren wij door zowel de klant als de hulp persoonlijk te leren kennen.
2. Kundige klantenservice

2. Kundige klantenservice

Onze servicecoördinatoren in Nijmegen staan 5 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij denken met je mee en zoeken naar passende oplossingen zodat jij kunt ontspannen.
3. Samen staan we sterker!

3. Samen staan we sterker!

Wij zetten ons in voor een duurzame relatie, laat het huishouden maar aan ons over.
goede zorg, hulp in het huishouden in Nijmegen

Op ons kun je vertrouwen

Jou bijstaan in jouw zoektocht naar een betrouwbare huishoudelijke hulp in Nijmegen en omgeving. Dat is wat HomeWorks voor je doet. Na het aanmaken van je persoonlijke profiel, geef je online aan ons je wensen door. Je kunt ons ook telefonisch bereiken, bel ons op: 085 4444090 en geef jouw wensen gemakkelijk door. Wij starten direct de zoektocht naar jouw ideale hulp.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Vandaag even geen gehaast of gestres, gewoon even rustig aan. Ervaar de rust van goed georganiseerde huishoudelijke hulp bij jou thuis. HomeWorks organiseert alles rondom de huishoudelijke hulp. En kan de hulp een keer niet komen? Dan regel je via HomeWorks eenvoudig een vervanger. De betaling gaat achteraf. Dat kan bijvoorbeeld via automatische incasso of iDeal. Zo is het lekker geregeld!

Handig om te weten

Als je zelf verzekerd bent tegen het veroorzaken van schade in je eigen woning, maar eventuele schade veroorzaakt door de hulp wordt niet gedekt, kunnen wij dit voor jou organiseren. Check je polis of bel jouw verzekeraar, zodat je zeker weet waar je aan toe bent.
Wij zoeken voor jou de ideale hulp, je mag er dus op rekenen dat het een goede match is. Wij vinden het belangrijk dat onze hulpen betrouwbaar en nauwkeurig zijn.
Van Groningen tot Den Bosch, we werken niet alleen in Nijmegen maar door heel Nederland. Hebben we op dit moment geen hulp voor je beschikbaar? Dan zoeken we verder tot we die wel voor je hebben.
Actueel
Blog