Huishoudelijke hulp Veendam

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een betere hulp aan jouw voorstellen en er ook voor zorgen dat je tevreden blijft.
2. Jouw wens centraal

2. Jouw wens centraal

Vertel ons jouw wensen en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij houden rekening met jouw wensen en voorkeuren. Vul deze in op onze site of bel 085 4444090
3. Betrouwbaar

3. Betrouwbaar

Team Veendam staat je bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Veendam

Op ons kun je vertrouwen

Goed organiseren en ontzorgen, dat is wat HomeWorks doet. Ervaar rust wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het is ons doel om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken. Dit doen wij door een vaste huishoudelijke hulp in te zetten. En door bij afwezigheid van jouw hulp een vervanger in te zetten wanneer je dat wenst. En betaling gaat eenvoudig achteraf bijvoorbeeld middels automatische incasso of iDeal.

Handig om te weten

In veel gevallen ben je zelf al verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het verstandig de polis van je inboedelverzekering na te gaan. Check of de schade van de huishoudelijke hulp aan jouw persoonlijke eigendommen gedekt is. Mocht je niet verzekerd zijn, dan kunnen wij dat voor je organiseren.
Een van de voordelen van de manier van werken bij HomeWorks is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en en wij houden vinger aan de pols.
Je vindt ons niet alleen in Veendam, onze hulpen werken door heel Nederland. Hierdoor heb je sneller kans op een passende hulp. Is er even geen hulp beschikbaar in Veendam? Dan zoeken wij in naastgelegen plaatsen zoals Assen en Groningen zodat je zo snel mogelijk een passende hulp krijgt.
Actueel
Blog