Huishoudelijke hulp Hengelo

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een goed passende hulp aan jou voorstellen.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wat wil je dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen. Vul deze in op onze site of neem contact op met de klantenservice.
3. Betrouwbaar

3. Betrouwbaar

Team Hengelo staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Je kunt altijd op ons rekenen!
goede zorg, hulp in het huishouden in Hengelo

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is de missie van HomeWorks. Geniet van de rust en continuïteit wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Luisteren, meedenken en koppelen. Dat is waar HomeWorks al meer dan 25 jaar in uitblinkt. Vertel ons jouw wensen en wij regelen een huishoudelijke hulp waar je op kunt rekenen en die je kunt vertrouwen. Onze servicecoördinatoren staan 5 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Geef onze Facebook pagina een duimpje omhoog en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Handig om te weten

Veel verzekeraars nemen de aansprakelijkheidsverzekering op in je inboedelverzekering. De standaard inboedelverzekering geldt soms niet wanneer iemand anders de schade aan jouw spullen veroorzaakt. Ben je hiervoor niet verzekerd, kunnen wij dit voor jou organiseren
Een van de voordelen van de manier van werken bij HomeWorks is, dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren willen we eerst contact hebben met iedereen. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na.
Onze hulpen werken niet alleen in Hengelo, maar door heel Nederland. De kans is dus groot dat als jij op zoek bent naar een huishoudelijke hulp, wij er snel eentje voor je vinden. Is er even geen passende hulp beschikbaar, dan gaan we net zolang opzoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog