Huishoudelijke hulp Zwolle

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijke service

1. Persoonlijke service

Wij kennen al onze hulpen en kunnen hierdoor een goed passende match maken. De kans op een succesvolle samenwerking wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wat wil je wat er gedaan wordt en op welke dagen? Jouw wens staat centraal. Geef deze aan ons door via onze site of bel 085 4444 090
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Zwolle staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
Betrouwbare huishoudelijke hulp in Zwolle

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Creëer meer tijd en ruimte voor jezelf, wij nemen jouw huishouden uit handen.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Operationeel directeur HomeWorks huishoudelijke hulp service Zwolle

Ellen

Operationeel directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in Zwolle voor tevreden hulpen en klanten.
huishoudelijke hulp Zwolle

Seven

Productowner
Zorgen voor tevreden hulpen en klanten in Zwolle daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Door de ideale hulp voor een klant te vinden, creëren we rust en stabiliteit in elk huishouden. Met onze persoonlijke service zorgen we er vervolgens voor dat de dienstverlening optimaal blijft verlopen. En zoeken we bijvoorbeeld bij afwezigheid van jouw vaste hulp naar een goede vervanger! Betalen doe je altijd achteraf, via iDeal of automatische incasso.

Handig om te weten

Meestal ben je verzekerd tegen schade via jouw inboedelverzekering. Als dit niet bij je verzekering inbegrepen zit, is het verstandig om dit alsnog af te sluiten. Een aansprakelijkheidsverzekering is altijd verstandig om te hebben.
Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen de verwachtingen besproken worden. Geef aan wat jij graag in het huishouden gedaan wilt hebben en jouw hulp zal aangeven of dit haalbaar is. Het is belangrijk om elkaars grenzen hierin te respecteren. Je mag erop rekenen dat jouw hulp betrouwbaar en nauwkeurig is.
Je vindt ons niet alleen in Zwolle, onze hulpen werken door heel Nederland. Hierdoor heb je sneller kans op een passende hulp. Is er even geen hulp beschikbaar in Zwolle? Dan zoeken wij in naastgelegen plaatsen in Overijssel zodat je zo snel mogelijk een passende hulp krijgt.
Actueel
Blog