Huishoudelijke hulp Almelo

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij jou koppelen aan een hulp die past bij jouw wensen. Hierdoor kun je een duurzame werkrelatie aangaan en kun je rekenen op een vertrouwd gezicht.
2. Flexibel

2. Flexibel

Is jouw huishoudelijke hulp afwezig door ziekte of vakantie? Wij organiseren graag vervanging, zodat je nooit zonder hulp komt te zitten. Ook als jouw wensen veranderen, denken wij met je mee om dit zo goed mogelijk vorm te geven.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Almelo staat klaar voor al jouw vragen. Wij staan je bij in alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding, op ons kun je rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Almelo

Op ons kun je vertrouwen

Je komt weer toe aan andere zaken wanneer je het huishouden aan ons overlaat. Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Bij HomeWorks kun je rekenen op een betrouwbare hulp die goed past bij jouw wensen. Geen zorgen als je hulp afwezig is, wij zorgen voor vervanging als jij dat wilt. Je geeft online of telefonisch makkelijk je wensen door en wij starten direct de zoektocht naar een fijne hulp. Betalen doe je gemakkelijk achteraf via iDeal of automatische incasso. Wij doen er alles aan om het leven van onze klanten een stukje aangenamer te maken. Maak ook kennis met betrouwbare hulpen in Almelo.

Handig om te weten

Meestal ben je zelf verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Ga altijd even na bij jouw verzekeraar of het veroorzaken van schade door de hulp bij jou thuis ook gedekt wordt. Blijkt dit niet het geval, dan kunnen wij jou hiermee helpen.
Onze huishoudelijke hulpen hebben ervaring met schoonmaakwerkzaamheden. Je kunt jouw huishouden met een gerust hart aan ons overlaten. Je kunt ervoor kiezen om jouw hulp een sleutel te geven. Wij raden aan om hierbij gebruik te maken van een sleutelcontract zodat de afspraken altijd makkelijk terug te vinden zijn.
Je vindt ons niet alleen in Almelo maar ook door heel Overijssel. Onze huishoudelijke hulpen werken door heel Nederland, hierdoor hoef je vaak niet lang te wachten tot wij een passende hulp aan jou voorstellen.
Actueel
Blog