Huishoudelijke hulp Almelo

Vind huishoudelijke hulp in Almelo
Vul postcode in
Huisnummer + toev.

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een betere hulp aan u voorstellen en er ook voor zorgen dat u tevreden blijft.
2. Uw wens

2. Uw wens

Wat wilt u wat er gedaan wordt en op welke dagen. Wij houden rekening met al uw wensen. Vul deze in op onze site of bel 085 4444.090
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Almelo staat u bij met alles wat te maken heeft met uw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Almelo

Op ons kunt u vertrouwen

Uw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat Home Works doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer u het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Patricia van Noort

Patricia van Noort

Huishoudelijke hulp
Ik werk al 16 jaar bij Home Works. Zij zorgen er voor dat ik altijd een vol rooster heb met fijne klanten!
Ellen Rikken

Ellen Rikken

Operationeel Directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Mimoun Boulfich

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen maakt dat ik betrouwbare zorg kan organiseren.

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. En natuurlijk door alle administratieve zaken voor onze rekening te nemen.

Handig om te weten

Ben ik verzekerd voor schade?
In veel gevallen ben u zelf al verzekerd voor schade op basis van uw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het wel belangrijk dat u uw polis er op naslaat om na te gaan of de schade van de huishoudelijke hulp aan uw eigen goederen gedekt is. Mocht u niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor u organiseren.
Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Een van de voordelen van de manier van werken bij Home Works is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na. Mocht het ergens dan toch nog fout gaan dan informeren wij gelijk alle klanten van deze hulp.
Werkt Home Works ook buiten Almelo?
Niet alleen in Almelo maar door heel Nederland werken we. En mochten we op dit moment niet een hulp voor u beschikbaar hebben dan gaan we net zolang opzoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog