Schoonmaakwerk, huishoudelijk werk in Almelo

Begin met verdienen zonder gedoe!

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie jij wilt werken. Zodra wij jouw wensen weten, bieden wij jou direct de klanten in Almelo die het beste bij jou passen.
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt jouw eigen tarief! Vóór het eind van de maand word jij gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken aan!
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Je bent verzekerd en wij zorgen samen voor continuïteit en blijven je helpen als er een keer iets is. Zo kan jij lekker werken; wij regelen de rest.
Werken via een baan of bijbaan in schoonmaakwerk of huishoudelijk werk

Je staat er niet alleen voor!

HomeWorks organiseert het werk voor jou. Wij zorgen voor voldoende klanten en gegarandeerde betaling. Als je hulp nodig hebt dan zijn wij er voor jou.

Wie zijn wij?

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Huishoudelijk werk goed organiseren daar ga ik voor

Steven

Servicecoördinator
Huishoudelijk werk goed organiseren dat is voor iedereen fijn

Ellen

Operationeel directeur
Zorgen voor klanten en voor hulpen is belangrijk taak bij huishoudelijk werk

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om huishoudelijk werk goed te organiseren. Door rust en continuïteit te creëren. Voldoende klanten en gegarandeerd loon. Ook een vast aanspreekpunt zijn voor hulpen en hen waar mogelijk in het werk te begeleiden is iets wat we graag doen!

Handig om te weten

In veel gevallen bent u zelf al verzekerd voor schade op basis van uw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het wel belangrijk dat u uw polis er op naslaat om na te gaan of de schade van de huishoudelijke hulp aan uw eigen goederen gedekt is. Mocht u niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor u organiseren.
Een van de voordelen van Home Works is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Uw huishoudelijke hulp heeft bij ons met succes een sollicitatieprocedure doorlopen voordat deze bij u begint. Hulpen worden ingewerkt en getest door een voorvrouw en krijgen een referentiecheck. Daarnaast blijft Home Works vinger aan de pols houden om een betrouwbare dienst te leveren.
Wij werken in bijna elke plaats en voor alle particulieren, ook met PGB. Als er geen match is tussen u en de huidige hulpen, dan gaan we vrijblijvend en kosteloos voor u op zoek.
Actueel
Blog