Huishoudelijke hulp Emmen

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor een passende hulp aan je aanbieden. Hierdoor duurt de zoektocht naar de ideale huishoudelijke hulp nooit lang.
2. Service op maat

2. Service op maat

Geef jouw wensen door via onze klantenservice en bel 085 4444090. Je kunt er ook voor kiezen om deze door te geven via jouw eigen inlogomgeving. Zodra wij weten wat jouw wensen zijn, kunnen wij snel op zoek naar jouw nieuwe huishoudelijke hulp.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Wij horen altijd graag wat wij kunnen doen om de samenwerking nog beter te laten verlopen. Team Emmen staat voor je klaar!
goede zorg, hulp in het huishouden in Emmen

Op ons kun je vertrouwen

Jou bijstaan in jouw zoektocht naar een betrouwbare huishoudelijke hulp in Emmen en omgeving. Dat is wat HomeWorks voor je doet. Na het aanmaken van je persoonlijke profiel, geef je via je online inlogomgeving jouw wensen door. Je kunt deze ook telefonisch doorgeven, bel ons op 085 4444090. Wij starten direct de zoektocht naar jouw nieuwe hulp.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken. Wij doen dit door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Wij luisteren naar de wensen en passen onze zoektocht hierop aan. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp en indien gewenst, vervanging bij ziekte of vakantie. Betalen doe je bij ons altijd achteraf, als je kiest voor automatische incasso heb je hier ook geen omkijken meer naar.

Handig om te weten

Zodra jij ons vertelt wat jij zoekt in een huishoudelijke hulp, starten wij direct de zoektocht. Omdat HomeWorks door heel Nederland werkt, is de kans dat er in jouw omgeving een hulp beschikbaar is groot. Mocht er niet direct een hulp beschikbaar zijn, zoeken wij door tot dat wij er eentje voor je gevonden hebben.
Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen de verwachtingen besproken worden. Geef aan wat jij graag in het huishouden gedaan wilt hebben en jouw hulp zal aangeven of dit haalbaar is. Het is belangrijk om elkaars grenzen hierin te respecteren. Je mag erop rekenen dat jouw hulp betrouwbaar en nauwkeurig is.
Onze huishoudelijke hulpen werken niet alleen in Emmen maar door heel Nederland. Je vindt ons in grote plaatsen als Den Bosch en Arnhem maar ook in kleinere plaatsen.
Actueel
Blog