Huishoudelijke hulp Schiedam

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor een betere hulp aan jou voorstellen. We doen altijd onze uiterste best en hebben hierdoor tevreden klanten en hulpen.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wij houden rekening met al jouw wensen. Wat wil je op welke dag gedaan hebben? Geef het aan in jouw eigen inlogomgeving of bel 085 4444090
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Schiedam staat je bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Schiedam

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Onze missie is het om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken. Wij blinken al 25 jaar uit in ons vak door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Wij creëren rust en continuïteit met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. Betaling gaat eenvoudig via automatische incasso of iDeal.

Handig om te weten

Als je zelf verzekerd bent tegen het veroorzaken van schade in je eigen woning, maar eventuele schade veroorzaakt door de hulp wordt niet gedekt, kunnen wij dit voor jou organiseren. Ga na in je polis of je hiervoor verzekerd bent, of bel jouw verzekeraar.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we eerst contact hebben met iedereen. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen.
HomeWorks werkt niet alleen in Schiedam maar door heel Nederland. Als we niet direct een hulp voor je beschikbaar hebben, dan zoeken we net zo lang tot we die wel hebben.
Actueel
Blog