Schoonmaakster gezocht?

Krijg de beste schoonmaakster

1: Service op maat

1: Service op maat

Via de website of per telefoon laat jij weten wat jouw wensen zijn. Wij selecteren vervolgens de beste hulp en stellen deze persoonlijk aan je voor.
2: Betrouwbaar

2: Betrouwbaar

Wij werken met een team vaste hulpen. Daarom krijg je een hulp die wij goed kennen en waar je op kunt bouwen
3: Persoonlijk

3: Persoonlijk

Elk huishouden is anders. Onze persoonlijke zorg en maatwerk maakt dat we veel tevreden klanten hebben.
Plezier in jouw huishouden met een schoonmaakster van HomeWorks

Met een gerust hart

Geniet van betrouwbare en goed georganiseerde hulp van een schoonmaakster bij jouw thuis. In 1994 startte wij De Witte Werkster en tot op de dag van vandaag zorgen wij ervoor dat jouw huishouden keurig op orde is. Het serviceteam van HomeWorks help actief om er voor te zorgen dat je tevreden bent en blijft.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

HomeWorks organiseerd de hulp van een schoonmaakster zonder gedoe. Niet alleen bij de start maar ook tijdens het afnemen van deze dienst. Naast een handige online omgeving waarin je veel zaken al direct zelf kunt regelen staat ons team van servicecoördinator voor je klaar om er voor te zorgen dat de dienstverlening naar wens blijft verlopen. Je betaalt enkel per gewerkt uur. Het tarief is vanaf 16,50 euro per uur inclusief alles. Afwijkende tarieven worden vooraf besproken. Maandelijks ontvang je achteraf een factuur die je kan voldoen via automatische incasso, iDeal of overschrijving. Als je een PGB hebt dan ben je bij HomeWorks ook van harte welkom!

Handig om te weten

Juist nu is het belangrijk dat jouw huis extra schoon is. Daarnaast moet de schoonmaak ook veilig gebeuren en daar kunnen wij samen goed voor zorgen. Lees op deze link hoe we dit samen kunnen doen: Veilig schoonmaken in coronatijd
Meestal ben je zelf al verzekerd voor schade, via jouw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade, veroorzaakt door de huishoudelijke hulp, gedekt is. Ben je niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor je regelen!
Bij HomeWorks kennen we onze huishoudelijke hulpen én onze klanten goed. Elke huishoudelijke hulp heeft met succes een sollicitatieprocedure afgerond. Bovendien houden we altijd een vinger aan de pols, zodat we zeker weten dat onze klanten én hulpen tevreden blijven over de samenwerking.
Actueel
Blog