Witte werkster: zekerheid voor klant én hulp

Betrouwbare huishoudelijke hulp gezocht
Mijn postcode
Huisnummer + toev.

De drie voordelen van een witte werkster:

1: Legale hulp

1: Legale hulp

U weet dat uw hulp legaal in Nederland mag werken en dat deze of u daarmee niet in de problemen kan komen.
2: Goede arbeidsvoorwaarden

2: Goede arbeidsvoorwaarden

Uw witte werkster heeft recht op doorbetaling bij ziekte en op vakantiedagen. Hij of zij is verzekerd voor ongevallen en heeft zekerheid over het inkomen.
3: Zekerheid

3: Zekerheid

Wij kennen onze huishoudelijke hulpen en dat betekent dat we voor u de beste match kunnen maken. Gaat er iets niet goed? Dan helpen wij.
Witte werkster

Witte werkster

Wat is een witte werkster? Een witter werkster is een particuliere huishoudelijke hulp die sociale premies en belasting betaalt over zijn of haar salaris en werkzaam is in een organisatie die alles rond de dienst regelt voor de hulp en klant. HomeWorks is de grondlegger van de witte werkster en regelde al in 1994 huishoudelijke hulp op een legale manier. Wij vinden het belangrijk dat een hulp onder goede arbeidsvoorwaarden en omstandigheden kan werken.

Uw huishouden in onze handen

Patricia van Noort

Patricia van Noort

Huishoudelijke hulp
Ik werk al zestien jaar bij Home Works. Zij zorgen ervoor dat ik altijd een vol rooster heb met fijne klanten.
Ellen Rikken

Ellen Rikken

Operationeel Directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een markt die steeds verandert. Dat doen we in heel Nederland.
Mimoun Boulfich

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator
Ik weet precies wat er speelt bij klanten én hulpen. Daardoor kan ik makkelijk en snel betrouwbare zorg organiseren.

Geen zorgen, wij regelen alles.

HomeWorks wil het leven van klanten een beetje aangenamer maken. Van jong tot oud, wat uw wensen ook zijn: wij bieden elke klant de hulp die hij of zij nodig heeft. Bij ons regelt u uw huishoudelijke zaken makkelijk online. Met uw servicecoördinator op de achtergrond, bij wie u altijd terecht kunt met vragen of opmerkingen. Bovendien bent u áltijd verzekerd van goede hulp. Als uw vaste schoonmaakster op vakantie of ziek is, dan zorgen wij voor een net zo goede vervanger. En natuurlijk nemen we u ook alle administratieve zaken uit handen.

Handig om te weten

Ben ik verzekerd voor schade?
Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Bij HomeWorks kennen we al onze huishoudelijke hulpen én onze klanten goed. Uw huishoudelijke hulp heeft met succes een sollicitatieprocedure afgerond. Bovendien houden we altijd een vinger aan de pols, zodat we zeker weten dat u én uw hulp tevreden zijn over de samenwerking.
Werkt HomeWorks overal en voor iedereen?
We werken door heel Nederland en voor alle particulieren. Ook voor mensen met een pgb zijn we er. Als er geen klik is tussen u en de beschikbare huishoudelijke hulpen, dan zoeken we vrijblijvend en kosteloos verder voor u.
Actueel
Blog