Witte werkster: zekerheid voor klant én hulp

De drie voordelen van een witte werkster:

1: Legale hulp

1: Legale hulp

Je weet dat jouw hulp legaal in Nederland mag werken en dat deze of jij daarmee niet in de problemen kan komen.
2: Goede arbeidsvoorwaarden

2: Goede arbeidsvoorwaarden

Jouw 'witte' werkster heeft recht op doorbetaling bij ziekte en op vakantiedagen. Hij of zij is verzekerd voor ongevallen en heeft zekerheid over het inkomen.
3: Zekerheid

3: Zekerheid

Wij kennen onze huishoudelijke hulpen en dat betekent dat we de best passende hulp aan jou kunnen voorstellen. Gaat er iets niet goed? Dan helpen wij.
Witte werkster

Witte werkster

Wat is een witte werkster? Een witter werkster is een particuliere huishoudelijke hulp die sociale premies en belasting betaalt over zijn of haar salaris en werkzaam is in een organisatie die alles rond de dienst regelt voor de hulp en klant. HomeWorks is de grondlegger van de witte werkster en regelde al in 1994 huishoudelijke hulp op een legale manier. Wij vinden het belangrijk dat een hulp onder goede arbeidsvoorwaarden en omstandigheden kan werken.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

HomeWorks wil het leven van klanten een beetje aangenamer maken. Heb jij een witte werkster gezocht? Van jong tot oud, wat uw wensen ook zijn: wij bieden elke klant de hulp die hij of zij nodig heeft. Bij ons regel je jouw huishoudelijke zaken makkelijk online. Met de servicecoördinator op de achtergrond, bij wie je altijd terecht kunt met vragen of opmerkingen. Bovendien ben je áltijd verzekerd van goede hulp. Als je vaste schoonmaakster op vakantie of ziek is, dan zorgen wij indien gewenst voor een vervanger. Je betaalt altijd achteraf, via iDeal of automatische incasso. Alles is gewoon goed geregeld.

Handig om te weten

Meestal ben je zelf al verzekerd voor schade, via jouw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Ben je niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor je regelen.
Bij HomeWorks kennen we onze huishoudelijke hulpen én onze klanten goed. Jouw huishoudelijke hulp heeft met succes een sollicitatieprocedure afgerond. Bovendien houden we altijd een vinger aan de pols, zodat we zeker weten dat jij en jouw hulp tevreden zijn over de samenwerking.
We werken door heel Nederland en voor alle particulieren. Ook voor mensen met een pgb zijn we er. Als er geen klik is tussen u en de beschikbare huishoudelijke hulpen, dan zoeken we vrijblijvend en kosteloos verder voor u.
Actueel
Blog