Huishoudelijke hulp Zaanstad

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Persoonlijke aandacht staat bij HomeWorks centraal. Wij zijn er voor jou om het leven een stukje makkelijker te maken.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wat wil je dat wat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Zaanstad staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Kerkrade

Op ons kunt u vertrouwen

Uw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat Home Works doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer u het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Ellen, Operationeel directeur HomeWorks Zaandam huishoudelijke hulp service

Ellen

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Steven, servicecoördinator zorgen voor schoonmaak thuis

Steven

Servicecoördinator
Zorgen voor kwaliteit en continuïteit, tevreden klanten en hulpen in Zaanstad.

Geen zorgen, wij regelen alles.

Onze missie is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken. Dit doen wij door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Met een vertrouwd gezicht van een vaste hulp, bieden wij rust. Als jij dit wenst, organiseren wij vervanging wanneer jouw eigen hulp afwezig is. De betaling regel je gemakkelijk achteraf via iDeal of automatische incasso.

Handig om te weten

In veel gevallen ben je zelf al verzekerd voor schade op basis van jouw inboedelverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het handig dat je jouw polis er op naslaat om na te gaan of de schade van de huishoudelijke hulp aan uw eigen goederen gedekt is. Blijk je niet verzekerd zijn, dan kunnen wij dat voor jou organiseren.
Een van de voordelen van de manier van werken bij Home Works is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na. Mocht het ergens dan toch nog fout gaan dan informeren wij gelijk alle klanten van deze hulp.
We werken niet alleen in Zaanstad maar door heel Nederland. Mochten we op dit moment niet direct een hulp kunnen vinden in Limburg, dan gaan we net zolang opzoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog