Huishoudelijke hulp Enschede

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor een goed passende hulp aan jou voorstellen. Je kunt op een vaste hulp rekenen, zonder gedoe.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Jouw wens staat centraal. Wat wil je dat er gebeurt op welke dagen? Geef jouw wensen door via de klantenservice of middels jouw eigen online inlogomgeving.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Enschede staat 5 dagen per week klaar om mee te denken met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Je kunt ons volgen via Facebook zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Enschede

Op ons kunt u vertrouwen

HomeWorks maakt uw leven een stukje aangenamer. Geniet van de rust en continuïteit en laat het huishouden met een gerust hart aan ons over.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het bieden van persoonlijke service is meer dan een belofte, het is ons doel. Door een huishoudelijke hulp aan onze klant voor te stellen die past bij wat zij zoeken, brengen we rust en stabiliteit. Je kunt rekenen op een betrouwbare hulp. Indien gewenst zoeken we bij afwezigheid van de hulp naar vervanging, en betalen gaat heel makkelijk achteraf via automatische incasso of iDeal. Ervaar ook het gemak van service op maat.

Handig om te weten

Meestal ben via jouw inboedel- of opstalverzekering verzekerd tegen schade. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp, ook gedekt wordt. Is dit niet het geval? Dan kan HomeWorks dat voor je organiseren.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na. Na het ontvangen van hulp kun jij deze zelf beoordelen via jouw online inlogomgeving.
We werken niet alleen in Enschede, maar in het hele land. Hebben we op dit moment geen hulp voor u beschikbaar? Dan zoeken we verder tot we een goede match gevonden hebben.
Actueel
Blog