Huishoudelijke hulp Groningen

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Omdat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij een passende hulp voor je vinden.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Geef jouw wensen telefonisch door via 085 4444090 of vul deze in bij jouw eigen inlogomgeving. Wij houden rekening met al jouw wensen.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Groningen staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Je kunt altijd op ons rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Groningen

Op ons kunt u vertrouwen

HomeWorks maakt uw leven een stukje aangenamer. Geniet van de rust en continuïteit en laat het huishouden met een gerust hart aan ons over.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Ervaar het gemak van een vaste hulp, klantgerichte service en indien gewenst, vervanging bij ziekte of vakantie. Betalen gebeurt altijd achteraf, via iDeal of automatische incasso.

Handig om te weten

Meestal ben je verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het verstandig om zeker te stellen bij jouw verzekeraar of schade van de huishoudelijke hulp in jouw woning daadwerkelijk gedekt wordt. Als je niet verzekerd bent dan kunnen wij dat voor je organiseren.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking in orde maken, willen we iedereen eerst graag spreken. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na.
De hulpen van HomeWorks werken niet alleen in Groningen, maar door heel Nederland. Zodra jij aangeeft op zoek te zijn naar een huishoudelijke hulp, gaan wij direct voor jou op zoek.
Actueel
Blog