Huishoudelijke hulp Ridderkerk

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor een passende hulp aan je voorstellen. Daardoor is de tevredenheid blijvend hoog.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wij horen graag van jou welke taken je wanneer gedaan wilt hebben. Je kunt dit aangeven in jouw online inlogomgeving of via onze klantenservice.
3. Wij zijn er voor jou

3. Wij zijn er voor jou

Team Ridderkerk staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Samen werken we aan een duurzame relatie.
goede zorg, hulp in het huishouden in Ridderkerk

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Wij zijn er om het jou makkelijker te maken. Door een goede huishoudelijke in te zetten zul je rust en continuïteit ervaren. Je krijgt weer ruimte om je tijd anders in te delen. Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrokken huishoudelijke hulpen in jouw omgeving.

Handig om te weten

In veel gevallen ben je zelf al verzekerd voor schade op basis van jouw inboedelverzekering. Om onaangename verrassingen te voorkomen is het wel belangrijk dat je jouw polis nakijkt. Dekt deze eventueel de schade van de huishoudelijke hulp aan jouw eigen goederen? Mocht je niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor je organiseren.
Dankzij de manier van werken bij HomeWorks kennen wij onze hulpen en klanten allemaal persoonlijk. Voorafgaand aan een samenwerking, hebben wij met iedereen contact. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na.
Wij werken niet alleen in Ridderkerk maar door heel Nederland. En als we op dit moment geen passende hulp beschikbaar hebben, dan zoeken wij net zo lang tot wij die wel voor jou vinden .
Actueel
Blog