Huishoudelijke hulp Voorburg

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een betere hulp aan jou voorstellen en er ook voor zorgen dat je tevreden blijft.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wat wil je dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen. Vul deze in op onze site of bel 085 4444.090
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Voorburg staat je bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Voorburg

Op ons kun je vertrouwen

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden op een efficiënte manier. Dit is wat HomeWorks voor je doet. Na het aanmaken van je persoonlijke profiel, geef je online aan ons je wensen door. Vind je het prettiger om te bellen? Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar, en bieden jou persoonlijke ondersteuning in de zoektocht naar een passende hulp.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Wij zijn er om het jou makkelijker te maken. Wij nemen niet alleen jouw huishouden op ons, ook de administratieve kant kun je aan ons over laten. Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrokken huishoudelijke hulpen in jouw omgeving.

Handig om te weten

Meestal ben je zelf verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het verstandig om zeker te stellen bij jouw verzekeraar of schade van de huishoudelijke hulp in jouw woning gedekt is. Mocht je niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor je organiseren.
Omdat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij op zoek naar de ideale hulp voor jou. Je kunt erop rekenen dat jouw hulp betrouwbaar en nauwkeurig is.
Wij werken niet alleen in Voorburg, je vindt ons door heel Nederland. En mochten we op dit moment niet direct een hulp voor je beschikbaar hebben, dan gaan we net zolang opzoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog