Huishoudelijke hulp Bussum

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Klantgericht

1. Klantgericht

Wij denken altijd met je mee. Heb je moeite met de planning of is de betaling niet gelukt? Je kunt ons altijd om hulp vragen, wij zijn telefonisch 5 dagen per week bereikbaar. Stuur ons een berichtje via facebook en wij zoeken zo snel mogelijk naar een goede oplossing.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Vertel ons jouw wensen en wij regelen een huishoudelijke hulp waar je op kunt rekenen en die je kunt vertrouwen
3. Betrouwbaar

3. Betrouwbaar

Is jouw hulp afwezig en wil jij graag vervanging? Wij zorgen dat jouw huishoudelijke taken niet blijven liggen en gaan op zoek naar vervanging. Je kunt op ons rekenen.
goede zorg, hulp in het huishouden in Bussum

Op ons kunt u vertrouwen

Uw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat Home Works doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer u het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het bieden van persoonlijke service staat bij HomeWorks hoog in het vaandel. Door een huishoudelijke hulp aan onze klant voor te stellen die past bij wat zij zoeken, brengen we rust en stabiliteit. Je kunt rekenen op een nauwkeurige, betrouwbare hulp. Indien gewenst zoeken we bij afwezigheid van de hulp naar vervanging, en betalen gaat heel makkelijk achteraf via automatische incasso of iDeal. Maak kennis met onze hulpen in Bussum.

Handig om te weten

Meestal ben je verzekerd voor schade op basis van jouw inboedel of opstalverzekering. Ga wel altijd even na bij jouw verzekeraar of schade van de huishoudelijke hulp in jouw woning daadwerkelijk gedekt wordt. Mocht je niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor je regelen.
Het fijne van HomeWorks is dat wij onze hulpen kennen. Hulpen worden ingewerkt en wij hebben met iedereen contact. Nadat je ervaring met de hulp hebt opgedaan kun je de afspraak beoordelen in jouw eigen inlogomgeving.
Onze huishoudelijke hulpen werken door heel Nederland. Is er niet direct een passende hulp beschikbaar in Bussum? Dan zoeken we net zo lang door totdat wij een fijne hulp aan jou kunnen voorstellen.
Actueel
Blog