Huishoudelijke hulp Utrecht

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een betere hulp aan jou voorstellen en er ook voor zorgen dat je tevreden blijft.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Je kunt al jouw wensen aan ons doorgeven via je eigen inlogomgeving of telefonisch. Kies zelf de dagen waarop je de gewenste taken graag gedaan wilt hebben.
3. Duurzaam

3. Duurzaam

De klantenservice staat omgeving Utrecht bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Je kunt op ons rekenen!
Huishoudelijke hulp Utrecht, zoek naar een hulp uit Utrecht.

Op ons kun je vertrouwen

Service op maat staat bij HomeWorks centraal. Wij zijn er voor jou om het leven een stukje makkelijker te maken. Vertel ons je wensen en wij starten direct de zoektocht naar jouw ideale huishoudelijke hulp. Laat jouw huishouden maar aan ons over, je kunt op ons rekenen.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Door de ideale hulp voor een klant te vinden, creëren we rust en stabiliteit in elk huishouden. Met onze persoonlijke service en aandacht zorgen we er vervolgens voor dat de dienstverlening optimaal blijft verlopen. En regelen vervanging als jij dat wilt, dat is heel gewoon bij HomeWorks. De betaling gaat eenvoudig achteraf via bijvoorbeeld automatische incasso of iDeal.

Handig om te weten

Meestal bent je zelf al verzekerd voor schade, via jouw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent je niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor je regelen.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na.
De huishoudelijke hulpen van HomeWorks werken door heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen. En mochten we op nu geen hulp voor je beschikbaar hebben, dan gaan we net zo lang op zoek tot wij die wel hebben.
Actueel
Blog