Huishoudelijke hulp Nieuwegein

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Omdat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij op zoek naar de best passende hulp voor onze klanten.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Geef online of telefonisch aan ons door wat er wanneer moet gebeuren. Jouw wens staat centraal.
3. Service

3. Service

Team Nieuwegein staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw huishouden. Of het nu gaat om het indelen van de planning of vragen over de uitvoering van taken. Wij zijn er niet alleen aan de start voor je, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Nieuwegein

Op ons kun je vertrouwen

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden op een efficiënte manier. Dit is wat HomeWorks voor je doet. Na het aanmaken van je persoonlijke profiel, geef je online aan ons je wensen door. Vind je het prettiger om te bellen of heb je direct een huishoudelijke hulp nodig? Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar, en helpen jou graag en snel bij jouw zoektocht naar een passende schoonmaakster.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust te brengen met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en indien gewenst vervanging bij ziekte of vakantie. Ook de betaling gaat eenvoudig: achteraf via bijvoorbeeld automatische incasso of iDeal.

Handig om te weten

Veel verzekeraars nemen de aansprakelijkheidsverzekering op in je inboedelverzekering.De gangbare inboedelverzekering geldt soms niet voor een ander die schade maakt aan jouw eigendommen. Ben je hiervoor niet verzekerd, kunnen wij dit voor jou organiseren
Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen de verwachtingen besproken worden. Geef aan wat jij graag in het huishouden gedaan wilt hebben en jouw hulp zal aangeven of dit haalbaar is. Het is belangrijk om elkaars grenzen hierin te respecteren. Je mag erop rekenen dat jouw hulp betrouwbaar en nauwkeurig is.
HomeWorks werkt niet alleen in Nieuwegein, maar door heel Nederland. Je vindt ons in grote steden als Rotterdam en Tilburg maar ook in kleinere plaatsen. Hierdoor is de kans groot dat we snel een passende hulp voor je vinden.
Actueel
Blog