Huishoudelijke hulp Almere

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij een hulp aan je voorstellen die past bij jouw wensen.
2. Jouw wensen

2. Jouw wensen

Wat wil je dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen. Geef ze door via jouw eigen online inlogomgeving of neem contact op met de klantenservice via 085 4444090.
3. Klantgerichte service

3. Klantgerichte service

Heb je vragen of ideeën over je huishouden? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met je mee! Geef onze facebookpagina een duimpje omhoog en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
goede zorg, hulp in het huishouden in Almere

Op ons kun je vertrouwen

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden die voldoet aan jouw wensen. HomeWorks helpt de inwoners van Almere en omgeving met de zoektocht naar de ideale hulp. Maak kennis met persoonlijke service wanneer je je huishouden met een gerust hart aan ons overdraagt. Wij maken het jou graag een stukje makkelijker.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Almere vinden zonder gedoe. Dit is wat HomeWorks voor je doet. Maak een persoonlijk profiel aan via onze website, en geef hierbij al jouw wensen door. Doe je dit liever telefonisch? Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar, en helpen jou graag en snel bij jouw zoektocht naar een passende schoonmaakster. De betaling kun achteraf via automatische incasso regelen. Maak ook kennis met onze service op maat.

Handig om te weten

Onze hulpen werken door heel Nederland, hierdoor is de kans groot dat wij snel een passende hulp aan jou kunnen voorstellen. Is er even geen huishoudelijke hulp in Almere beschikbaar voor je? Dan zoeken wij verder in naastgelegen plaatsen in Overijssel, tot dat wij een hulp aan jou kunnen voorstellen.
Het is handig om de basics in huis te hebben: schoonmaakazijn, soda, allesreiniger etc. Bespreek tijdens het kennismakingsgesprek met jouw nieuwe hulp of er bepaalde schoonmaakspullen zijn die voorkeur hebben. Je kunt ervoor kiezen om deze in huis te halen.
De huishoudelijke hulpen van HomeWorks werken niet alleen in Almere, maar door heel Nederland. Je vindt ons van Limburg tot in het uiterste puntje van Groningen. Hierdoor is de kans op het vinden van een fijne hulp groot.
Actueel
Blog