Huishoudelijke hulp Breda

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk, kunnen daardoor een goed passende hulp aan je voorstellen. Door deze persoonlijke aandacht kun je rekenen op een langdurige werkrelatie.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Vertel ons waar je naar op zoek bent via je eigen inlogomgeving, of neem telefonisch contact met ons op. Wij houden rekening met al jouw wensen.
3. Betrouwbaar

3. Betrouwbaar

Team Breda staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen in de zoektocht naar een goede huishoudelijke hulp, maar gewoon altijd!
goede zorg, huishoudelijke hulp in Breda

Op ons kun je bouwen

HomeWorks maakt jouw leven een stukje aangenamer. Geniet van de rust en continuïteit en laat het huishouden met een gerust hart aan ons over.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders

Ellen

Operationeel directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt in Breda.
Steven, servicecoördinator, zorgen voor kwaliteit en continuïteit

Steven

Servicecoördinator
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en zorgen voor kwaliteit en continuïteit, daar ga ik voor.

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het is onze missie om onze klanten te ontzorgen. Dit begint al bij de zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp in Breda. Maar ook wanneer de hulp bij je is gestart zijn wij er om te zorgen dat de dienstverlening optimaal blijft verlopen. Door een stuk rust en continuïteit te bieden, kun jij je tijd anders indelen. Geef jouw wensen door en wij doen de rest!

Handig om te weten

Je vindt ons door heel Nederland. Van Den Haag tot aan Venlo, de huishoudelijke hulpen van HomeWorks staan overal tot jouw beschikking!
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we eerst contact hebben met iedereen. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen. Wanneer een hulp slecht beoordeeld wordt, gaan wij hier achteraan. HomeWorks houdt altijd vinger aan de pols.
Nadat jij je wensen online of telefonisch aan ons hebt doorgegeven, starten wij direct de zoektocht naar een passende hulp. Is er even geen hulp in jouw omgeving beschikbaar? Onze hulpen werken ook in plaatsen buiten Tilburg, waardoor de kans groot is dat er toch binnen korte tijd een kennismakingsafspraak met jouw nieuwe hulp ingepland wordt.
Actueel
Blog