Huishoudelijke hulp in Gorinchem

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1.Service op maat

1.Service op maat

Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij gericht zoeken naar goede match. Je kunt rekenen op een duurzame werkrelatie en een vertrouwd gezicht.
2. Persoonlijke aandacht

2. Persoonlijke aandacht

Wat wil je dat er gebeurt op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen. Geef ze door via jouw eigen inlogomgeving of bel 085 4444090.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Team Gorinchem staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Gorinchem

Op ons kunt u vertrouwen

Uw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat Home Works doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer u het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door een vaste huishoudelijke hulp aan te bieden, wordt dit al snel een vertrouwd gezicht. Is jouw hulp afwezig door vakantie of ziekte? Wij regelen graag een vervanger voor je, zodat jij niet zonder hulp komt te zitten. Ook voor andere vragen staan wij altijd voor jou klaar, persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.

Handig om te weten

Meestal wordt schade vergoed via een inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het verstandig om na te gaan of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp ook gedekt is. Ben je niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor jou in orde maken.
HomeWorks kent haar hulpen en klanten persoonlijk. Wij vinden het belangrijk, voordat wij een samenwerking organiseren, om beiden partijen te spreken. is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Voordat wij een samenwerking organiseren willen we met iedereen contact hebben. Hulpen worden ingewerkt en we gaan referenties na.
Je vindt ons niet alleen in Gorinchem, maar door heel Nederland. Mocht er in jouw directe omgeving even geen huishoudelijke hulp beschikbaar zijn, zoeken we in naastgelegen plaatsen in Zuid-Holland.
Actueel
Blog