Huishoudelijke hulp Assen

Je huishouden goed geregeld in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij stellen niet zomaar iemand aan je voor. Omdat wij onze hulpen kennen, stellen wij huishoudelijke hulpen aan jou voor die goed passen bij jouw wensen.
2. Achteraf betalen

2. Achteraf betalen

Je betaalt alleen voor hulp die je daadwerkelijk ontvangen hebt. Betalen doe je makkelijk achteraf via iDeal. Ook heb je de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso, dan is het altijd goed geregeld.
3. Klantgerichte service

3. Klantgerichte service

Team Assen is 5 dagen per week telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen en ideeën. Om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en blogs, geef je onze facebookpagina een duimpje omhoog!
goede zorg, hulp in het huishouden in Assen

Op ons kun je vertrouwen

Persoonlijke aandacht is bij HomeWorks heel gewoon. Wij zijn er voor jou om het leven een stukje makkelijker te maken. Vertel ons je wensen en wij starten direct de zoektocht naar jouw ideale huishoudelijke hulp in Assen. Laat jouw huishouden maar aan ons over, en geniet van het gemak.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het is ons doel om rust te brengen. Dankzij persoonlijke aandacht is het organiseren van goede zorg heel gewoon voor HomeWorks. Je mag rekenen op een nauwkeurige, betrouwbare hulp. Als jij dit wenst, zoeken we bij afwezigheid van de hulp naar vervanging, en betalen gaat heel makkelijk achteraf via automatische incasso of iDeal. Ervaar ook het gemak van service op maat.

Handig om te weten

Onze huishoudelijke hulpen hebben ruime ervaring met het uitvoeren van huishoudelijke taken. Wanneer de verwachtingen besproken zijn, kun je ervoor kiezen om jouw hulp een sleutel te geven. Je vindt op onze site een sleutelcontract, wij adviseren deze te gebruiken wanneer je ervoor kiest om de huissleutel uit te lenen aan jouw hulp.
Een van de vele voordelen van HomeWorks is dat wij onze hulpen kennen. Wij vinden het belangrijk dat onze hulpen betrouwbaar zijn. Voordat wij een samenwerking tussen hulp en klant voorstellen, willen wij beide partijen gesproken hebben. Wij gaan referenties na en houden altijd vinger aan de pols.
Je vindt ons niet alleen in Assen maar ook in de rest van Drenthe. Onze huishoudelijke hulpen werken door heel Nederland, hierdoor is de kans om snel een goede hulp te vinden groot.
Actueel
Blog