Huishoudelijke hulp het Westland

Het geheim van goede hulp in drie stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en stellen daardoor een hulp aan je voor die goed bij je past.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wij houden rekening met al jouw wensen. Vertel ons wat jij zoekt in een huishoudelijke hulp met wij gaan direct voor jou op zoek.
3. Klantgericht

3. Klantgericht

Je kunt ons 5 dagen per week telefonisch bereiken. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze facebookpagina, geef deze een duimpje omhoog!
goede zorg, hulp in het huishouden in Westland

Je kunt op ons rekenen

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden op een efficiënte manier. Dit is wat HomeWorks graag voor je doet. Na het aanmaken van je persoonlijke profiel, geef je online aan ons je wensen door. Vind je het prettiger om te bellen? Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar, en helpen jou graag en snel bij jouw zoektocht naar een vaste huishoudelijke hulp in Apeldoorn en omgeving.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Onze hulpen bieden niet alleen rust door het overnemen van de huishoudelijke taken, ook het administratieve deel is bij HomeWorks goed geregeld. Je betaalt altijd achteraf en makkelijk via iDeal of automatische incasso. Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrokken huishoudelijke hulpen in omgeving het Westland. Wij zijn er om het jou makkelijker te maken.

Handig om te weten

De hulpen van HomeWorks zijn ervaren huishoudsters. Nadat je jouw wensen kenbaar hebt gemaakt, is het in principe niet nodig om thuis te zijn voor de hulp. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen jouw hulp een sleutel te geven. Zo kom je na een lange werkdag heerlijk thuis in een schoon huis.
Wanneer je een inboedel/opstalverzekering afsluit, verzeker je jezelf voor schade. Meestal zijn je spullen via een aparte module verzekerd voor schade veroorzaakt door een ander. Het is dus belangrijk om na te gaan of schade door jouw hulp veroorzaakt ook gedekt wordt. Is dit niet het geval? Geen zorgen, wij kunnen dit voor jou in orde maken.
Je vindt HomeWorks niet alleen in Westland, maar overal. Onze huishoudelijke hulpen werken door heel Nederland.
Actueel
Blog